Autor |
"GPW vol.5 bieda sama nie wyjdzie! grubasy spekulanci i ynwestorzy łączmy sie" |
|
INSOMNIA
|
|
Ciekawe czy będzie groszówka ,kolejny dramat akcjonariuszy
Zmieniony przez - GRoX.pl w dniu 2012-04-10 10:52:31 |
 |
|
|
minner
|
SZPIEG
|
|
Ale lańsko na PHO, normalnie leją nas jak czarnuchów w Bronxie ...
Mam złe przeczucie że jedziemy na > 1 zeta , a to już będzie ostra sraka.
|
Specjalista -
 |
|
|
edek186
|
|
Masakra Ale przecież wychodzić nie warto nie ?? |
 |
|
|
piotr3
|
|
mój pakiet tyle stracił na wartości że czy teraz bedzie sie kisił na 1zl czy spadnie na 10gr to mnie juz srednio interesuje
przynajmnie kulki dają zarobic ale mogłem oddac dzisiaj na górce bo juz miałem palec na enterze a zostalem z papierem |
Znawca -
 |
|
|
RzEzNiKoZ
|
|
sie nie *******a na kulkach...moze dadza cos odrobic  |
 |
|
|
piotr3
|
|
ja sie boje ze po raporcie poleci troche bo ostatynio lecialo ale siedze i sl dziwgam ino |
Znawca -
 |
|
|
RzEzNiKoZ
|
|
uzasadnione podejrzenie mysle, ale z drugiej strony to roczny jest, wiec wszystko wiadomo w sumie, moze byc neutralny. Jedyne co to moze byc cos wiecej do akcjonariuszy od zarzadu, bo liczby sie raczej nie zmienia. |
 |
|
|
qwert321
|
|
nie chce zakladac osobnego tematu.
Gdzie aktualnie oplaca zalozyc sie rachunek maklerski, myslalem o mBanku eMakler ale sie zawachalem w sumie. Sledze od jakiegos czasu gielde i w sumie mam pare $ na inwestycje.
I jeszcze jedna bardzo wazna kwestia, jak to jest z rozliczaniem sie (podatek) od dochodow z gieldy?
pozdrawiam |
 |
|
|
krzywooki
|
|
i jak, wybiło SL na EEX?
|
syriusz6
|
|