Autor |
"GPW vol.5 bieda sama nie wyjdzie! grubasy spekulanci i ynwestorzy łączmy sie" |
|
RzEzNiKoZ
|
|
No miejmy nadzieje, ze nasz rzad otrzezwieje i Chinoli wpusci do nas na powaznie, zapewni im ochrone przed takimi *****ami jak przy A2 z nimi handlowali i sie u nas zadomowia. Chiny powinny sie stac naszym strategicznym partnerem...bysmy mieli soki za stanie sie ich wejsciowka do Europy  |
 |
|
|
krzywooki
|
|
pxm masakra.
eex też, sypane do cna
pho historyczne minima
Zmieniony przez - krzywooki w dniu 2012-04-20 17:24:30
|
krytykant
|
|
nakupałem polimexu za 5000 zł. Pafiel, jak bede w plecy to wiem gdzie Cie szukać
Zmieniony przez - krytykant w dniu 2012-04-21 15:16:06
|
pafiel_007
|
B O M B E K
|
|
|
|
syriusz6
|
|
|
|
soroz666
|
|
Ja uważam, że budowlanka to dobra inwestycja, ale na długi okres i jeszcze wstrzymałbym się z zakupem, bo IMO będzie to można kupić jeszcze taniej niż teraz. Raczej giełdy będą leciały w dół i sentyment do budowlanki jeszcze się nie powinien pojawić, ba jeszcze pewnie zobaczymy jakieś firmy z kłopotami finansowymi przez te wzrosty cen materiałów a to też nie pomoże, ja bym czekał (no i tak robię ) |
 |
|
|
piotr3
|
|
najwieksza niespodzianka chyba MCI, jednak zaufanie nie tak latwo odbudować  |
Znawca -
 |
|
|
soroz666
|
|
heh, no i wyprzedaż budowlanki. Na tym będzie można zarobić, na oko uważam, że końcówka roku, ewentualnie pierwsze półrocze 2013 to może być dobry okres na wejście w dobrze wyselekcjonowane spółki. Teraz będą jakieś korekty wzrostowe, ale jeszcze jakiś trup z szafy wyleci... |
 |
|
|
D_A_W
|
|
na CEDC odpał - dogadali się w sprawie sprzedaży akcji  |
 |
|
|
piotr3
|