no niby rośnie i niby obroty ładne ale jakoś tak czuje niedosyt
na cedc juz i tak ladnie wyszłem nawet po odpisach jeszcze sie poskakaało ale ostatnio nie miałem i dzisiaj wskoczyłem już do jadącego pociagu za 14,99 i za 15 jedna akcyjka a ****a wczesniej patrzałem jak cos w okolicach 13 było i myślalem ze nie wziasc bo taka lipa na calym rynku to se mysle jest nisko jak w stanach beda robic kółko to sie cos zarobi jutro i patrze na ten kurs a tu ciul zlecenie zaczynaja latac i leci do góry to jedziem z nimi co sie bedziemy *******ic
nie wiem ja budowlanek nie ruszam tam ludzie z budów s******lają w pbg idzcie w *** z takimi inwestycjami z resztą trzeba by sie wgryxć bo patrzac na skaale tych spadów to okazje pewnie bedą ale wszyscy z tego cało nie wyjdą
ciekawe co dalej z bokunami tez ciakwa spółeczka ale mimo wszystko mnie niepokoi mnie to ze mimo ze tam nowoczesne fabryki to nie jest to jakas kosmiczna technologia i know how i zeby im ktos w pare nie wszedł bo sie może obrócić wszystko w ciągu paru tygodni
Dzisiaj budowlanka pozamiatała. Trudno wyczuć, kiedy może odbić więc przy łapaniu noża może paluchy poobcinać (myśle o całej GPW). z drugie strony jak się uda wejść w tempo to pewnie będzie można w krótkim czasie ugrać ładny %. Ja tam póki co nie ryzykuje i siedze dalej na CEDC. Zobaczymy jak jutro będzie się kurs kształtował. Jutro też liczę na zieleń ale paluch na enterze w razie czego trzymam.
Zmieniony przez - D_A_W w dniu 2012-04-23 22:31:30
Ja nie wiem skąd ta podnieta budowlanką co u poniektórych:
- po primo - po Euro2012 wiele inwestycji będzie już ukończonych a nowych kontraktów na horyzoncie do 2014 nie będzie, bo się unijna kasa skończy na ten okres rozliczeniowy.
- po secundo - w budownictwie mieszkaniowym sraczka aż miło, ceny spadają (jak zresztą mówiłem od dawna) bo już grupa jeleni którzy nabrali kredytów się wyczerpuje i nie będzie po prostu kto miał tych mieszkań kupować (niestety ale pula jeleni ze zdolnością kredytową w Polsce jest ograniczona! - a biedakom co robią za 1200 zeta nikt kredytu nie da)...
Więc jak dla mnie inwestowanie teraz w budowlankę to jak skok do szamba.
Zmieniony przez - anc_kozak w dniu 2012-04-24 00:10:41