Jak widzisz homoseksualizm to choroba,ktora nalezy leczyc.Twoje wypowiedzi sa na bardzo niskim poziomie bo ja hitlera i stalina nie znalem ale wiem ze sa mordercami,a to czego domagaja sie homoseksualisci(adopcja,zwiazki,obnizenie wieku wspolzycie z nieletnimi) jest nienormalne i wprost nie do uwierzenia jak swiat schodzi na psy
Nikt nie ustala co jest normalne, tak samo jak nikt nie ustala tradycji ani nikt nie ustala kultury w jakiej zyjemy- to jest wynik 2000 lat istnienia cywilizacji chrzescijanskiej w europie, opartej na rzymskim prawie, chrzescijanskiej moralnosci i greckim dążeniu do prawdy.
To ze teraz (19-20 wiek i dzisiaj) lansuja sie "postepowcy" ktorzy mysla ze to wszystko da sie zmienic- to ich problem (i tych biednych "europejczykow" ktorym ta czerwona cholota zdolala namieszac w glowach).
W naszej cywilizacji normalny jest zwiazek kobiety i mezczyzny- nienormalny jest zwiazek 2 facetow czy 2 bab.
Byc moze gdzies jest inaczej, byc moze u zwierzat jest inaczej- ale nie u nas.
Jak komus trudno zaakceptowac ze zyje w takiej cywilizacji a nie innej- to jego problem.
Ale ludzie ktorzy mysla normalnie- musza z tym walczyc, zeby nie zeszmacic 2000 lat.
"Jak widzisz homoseksualizm to choroba,ktora nalezy leczyc" Homoseksualizm został wykreslony z listy chorób sporo lat temu. Równie dobrze mogłbys powioerdziec ze heterosexualizm to choroba tyle że "normalniejsza".
1.-Nie spodziewałem sie że insomnia to takie gniazdo homofobów xD aż żal...
Ale czemu sie dziwic polacy homofobi (tacy jak wy) myśla do tego że sa patriotami (jakbyś miał zginąc za polske to byś sie obsrał i wyrobił obywatelstwo gdzies indziej...niebyłbys już patriota ale homofobem tak...) hu.ja a nie patriotami poprostu prubujecie znaleźc sobie wytłuymaczenie dla nienawiści jaką dazycie homosexualistow a może to wasze kompleksy?(pewnie jakbyście sięzastanowili to nawet byście nie znaleźli konkretnego powodu do nienawiśći do nich...)
2.-Ktos napisał ze "pedały" chca obniżenia dopuszczalenego wieku w jakim mozna uprawiac sex do 12 lat... i znów ta ignorancja i przyrównywanie gejów do pedofili bo przeciez to pedofile z holandii wysuneli taka propozycje...
3.- Mówicie że w domach niech robia co chcą ale na ulicach wara... jesli tak was razi jeśli się pocałuja albo trzymają za ręce to nie wychodzcie z domów patrocie jedni bo polska to badz co badz wolny kraj i mozna w nim robic (poniekąd) co się chce.
4.- I takie nastawienie jak maciejaTBS jest żałosne i tyle...
(jesli ktos ma watpliwości nie jestem gejem i nie mam takich skłonności xD )
Zmieniony przez - Ginoman w dniu 2006-07-12 09:46:05
dziwi mnie że kobiety heteroseksulane czasem żartują ze są lesbijkami - żadna ujma czy zarzut o brak kobiecości - natomiast mężczyźni wypowiadający się w temaci homoseksualizmu zawsze podkreślaja że oni nie..
dlaczego może mi to ktos z Panów wyjaśnić ...?
Nie obchodzą mnie
Badz co badz nie lubie byc brany za geja xD tu chyba dochodzi do głosu móa mentalnosc polaka xD Nie to ze gej to moj wrog czy cos toleruje ich i szanuje :)
Homoseksualizm jest chorobą, pozwolę sobie powiedzieć, że chorobą psychiczną. Nie ma dowodów na to, że homoseksualizm jest cechą wrodzoną. Przy dzisiejszym postępie medycyny, a szczególnie w zakresie badań genetycznych, taka informacja jest niemal pewna.
Boli to, że coraz więcej osób, napędzane przez "nowoczesne" prądy umysłowe, uznaje homoseksualizm jako coś normalnego. Oczywiście, nie jestem za tym by kogoś karać za skłonności homoseksualne, bo taki człowiek jest już strasznie ukarany, ale nie należy pozwalać by homoseksualizm stawał się czymś powszechnym.