Autor |
"GaySex" |
|
suchy89
|
|
gdy pupa go swędzi używa pumeksu zamiast kupić czteropak i zaprosić kolesia .. lokvrwa czy dobrze zrozumialem ze jak mnie dupa zaswedzi to mam do kumpla zadzwonic kupic piwa i powiedziec zeby mnie kvtasem podrapal?
jestes tak samo spedalona jak wiekszosc pedalow:D
Zmieniony przez - suchy89 w dniu 2008-11-14 23:06:39 |
 |
|
|
Rothen
|
|
broni swoich poprostu  |
 |
|
|
OfNoLban
|
|
Niech sobie geje żyją, mi to wisi. Ale niech nikt mi nie mówi, że oni się tacy urodzili. To jest takie wychowanie lub zaburzenia psychiczne (choć o dziwo można to też uznać za normalne, ponieważ zwierzęta też często walą się z partnerem tej samej płci ). Jedno mnie w****ia. To, że oni chcą mieć dzieci (adoptować). No idź pan w chvj. To jest dla mnie chore. Niech się tam ruchają gdzie chcą, ale żeby dzieci wychowywać, które nie są niczemu winne. Wychowaliby kolejnego geja.
|
|
Rothen
|
|
choć o dziwo można to też uznać za normalne, ponieważ zwierzęta też często walą się z partnerem tej samej płci
to nie znaczy że są gejami. |
 |
|
|
gothic666
|
Elfen Lied
|
|
stanowczo na nie
oni są sprzeczni z moim światopoglądem
|
Grundman
|
Perpetuum mobile
|
|
Wychowaliby kolejnego geja
To jest absurd co napisałeś. Wynika z tego że każda heteroseksualna para wychowałaby heteroseksualiste. Nonsens.
A prawdą jest natomiast to, że po co im dzieci? Po co się do tego pchają? Jak ktoś już godzi się z tym że jest homoseksualny, to powinien się pogodzić z konsekwencjami takiej linii życia - czyli np brak dzieci. Logiczne i naturalne.
|
BOHen
|
|
Rothen, to po chvj się w dupsztala ładują w takim razie? Z tego co mi wiadomo to w świecie zwierząt tylko delfiny pukają się dla przyjemności.
|
|
Kamson
|
Wisła Kraków
|
|
To jest absurd co napisałeś. Wynika z tego że każda heteroseksualna para wychowałaby heteroseksualiste. Nonsens.
Kazda heteroseksualna wychowuje swoje dziecko z mysla, iż bedzie rowniez hetero,a homoseksualna para niekoniecznie
|
|
Grundman
|
Perpetuum mobile
|
|
BOhen, czyli że ludzie mają się bzykać tylko dla prokreacji?
|
BOHen
|
|
Grundman, no zapomniałem o ludziach popatrz no
Myślałem że nikt o to się nie przyczepi, a jednak
|