Tak sobie czytam dział M&U i jakoś nie zauważyłem takiego tematu więc zakładam swój;)
Można się w nim pytać gdzie można dostać daną rzecz..
Inspiracji dostałem po dzisiejszym wypadzie na "zakupy"
Obszedłem dzisiaj całą galerie (Arkadia w Wwa) i nie trafiłem chyba na żadną z rzeczy, których szukałem!
Mianowicie szukam:
1)Sweter w tzw. serek bez rękawów (najlepiej w romby) Nazwijmy to pulower Jakiś czas temu było ich pełno teraz nie ma wcale
2) Wąski krawat koloru białego (raz widziałem w Reserved, w H&M i Zarze są ale nie białe) Potrzebuje taki na sylwka;)
3)Kamizelka - taka jakby do garniaka ale do noszenia powiedzmy na codzień.. Chyba wiadomo o co chodzi.
Prosze więc o podanie nazw sklepów i jeśli ktoś jest z Warszawy to, żeby podał również lokalizacje sklepu bo jak zdąrzyłem zauważyć sklep sklepowi nie równy w różnych częściach miasta.
Z góry dzięki - odpowiedzcie tylko na te trzy skromne pytania a potem niech sie dzieje z tematem co chce
Nieeee już nie chciałem pisać ale czego jak czego - ciuszków przez neta nie kupuje, chyba że znajde coś w danym sklepie i kupie to samo przez neta po niższej cenie;)
akurat w arkadii znajdziesz, najwidoczniej źle patrzyles
nie moge skojarzyć konkretnych sklepów, ale wiem, że widziałem te rzeczy wlasnie tam
co do krawata, nie mam 100% pewnosci - wiem, że w New Yorker był na pewno (biały, wąski), ale razem z jakąś koszulką (chociaż może dałoby radę kupić sam krawat) - był na samym końcu sklepu, za przebieralniami
Zmieniony przez - vitoss w dniu 2007-12-13 19:06:51
Widziałem ostatnio coś takiego w H&M.