FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemy¶lenia seks

∑ temat zosta³ odczytany 6606 razy ¬

ROZRYWKA | Pasje i podró¿e - ma³e i du¿e
Gdzie na podró¿ po¶lubn±?  
[powiadom znajomego]    
Autor "Gdzie na podró¿ po¶lubn±? "   

booe
bia³y mi¶
 Wys³ana - 18 styczeñ 2017 06:00      [zg³oszenie naruszenia]

Z pogoda to jak siê trafi. Raz by³em w sylwestra to ci w puerto de la cruz w kurtkach chodzili, rok puzniej sam polecia³ tam w sylwestra i siê opalaæ em na pla¿y. Po za zima ciep³a jest ca³a wyspa. Co do tej gran canarii to ka¿dy ma inny gust. Mi teneryfa bardziej do gustu przypad³a, zdecydowanie je¿eli chodzi o naturê. Imprezy lepsze na gran canaria

Specjalista -

hrumhrum
 Wys³ana - 18 styczeñ 2017 13:29      [zg³oszenie naruszenia]

Tak jak mówi³em pad³o na Teneryfe . Dok³adnie do Puerto de la cruz. Wypad na 12 dni, tak¿e trzeba bêdzie planowaæ pobyt bo czasu jest sporo ;). Najpierw sceptycznie podchodzi³em do kanarów z my¶l± ¿e s± przereklamowane, ale im wiêcej siê zag³êbiam w temat uwa¿am ¿e to bardzo dobry wybór by³. Bêdziemy tam na prze³omie czerwca/ lipca.

W 1/4 nastawiamy siê na le¿enie, g³ównie to zwiedzanie wyspy i korzystanie z atrakcji, tak¿e nawet gdyby trochê pi¼dzi³o nie przeszkodzi to nam w zwiedzaniu ;).

Trzeba bêdzie ogarn±æ jak± furkê do zwiedzania wyspy ;). Masz z tym jakie¶ do¶wiadczenie na Teneryfie Booe ?

booe
bia³y mi¶
 Wys³ana - 18 styczeñ 2017 20:20      [zg³oszenie naruszenia]

Wypozyczalni samochodów jest pe³no. Ceny pewnie od 50 euro. Zdecydowanie polecam cabrio, z tañszych Micra cabrio daje rade. Ale jak masz warunki finansowe to bardzo fajnie je¼dzi siê boksterem po tego typu drogach (du¿o fajnych zakretow). Nie wiem ile kosztuje to na teneryfe ale na krecie na 3 dni kosztowa³o ok 80 euro doba (zamawiane w polsce). Na krótsze trasy polecam skutery

Specjalista -

Desertdog
 Wys³ana - 21 styczeñ 2017 14:19       [zg³oszenie naruszenia]

By³em w Alicante, i mogê poleciæ okolicê z czystym sumieniem Okolicê zwiedzali¶my na skuterach i jest to niesamowity temat je¿eli chodzi o poruszanie siê w ciasnych, starych zakamarkach miast i miasteczek. Okolica jest bardzo ró¿norodna- startuj±c np z El Campello (pla¿a) mo¿na w kilkana¶cie kilometrów znale¼æ siê w do¶æ wysokich górach (Guadalest), pozwiedzaæ górsk± warownie, zahaczyæ o wielk± jaskiniê itp itd.

Jedzenie wspania³e, klimat ¶wietny, pogoda w³a¶ciwie pewna, ceny w sklepach podobne do PL. Nic tylko jechaæ

Zmieniony przez - Desertdog w dniu 2017-01-21 17:36:21

"I'd rather be judged by twelve, than carried by six..."

[Powiadom mnie, je¶li kto¶ odpowie na ten artyku³.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   poprzednia

Wybierz stronê:  
Przegl±d tygodnia

Gdzie na podró¿ po¶lubn±?

Strony: 1 2