Autor |
"Gdzie na wakacje w tym roku? :D" |
|
-w-i-k-i-
|
|
wycieczka na w³asn± rêkê nie zawsze jest dobrym rozwi±zaniem
ja te¿ polecam almatur
|
|
parola85
|
|
odk±d biura zaczê³y bankrutowaæ, ja te¿ je sobie odpu¶ci³am. jak chcê wyjechaæ, biorê paczkê znajomych i sami sobie organizujemy wszystko. i do tego wychodzi taniej. |
 |
|
|
worldwar
|
|
ja tam w kolejny sezonie znowu lece na Chorwacje. Tym razem Makarska. Bêdzie elgansio :d 12 godzin w aucie, g³ównie autostrada i jestem na miejscu.
|
|
Skarbowy
|
|
W³a¶nie wróci³em z Fuerteventury, tam + 26 w cieniu, tu - 10, a ja z ¿on± w cieniutkich kurteczkach
|
|
INSOMNIA
|
|
te¿ ju¿ zbieram hajs na przysz³e wakacje, trzeba bêdzie ogarn±æ ekipê i alboo lloret del mar znów, ale samolotem, albo w³ochy lub chorwacja |
 |
|
|
Parsi
|
|
Szukam taniego celu. Co powiecie o Korei Pó³nocnej? S³ysza³em, ¿e maj± tanie jedzenie i du¿o pomników do obejrzenia ;)
|
-w-i-k-i-
|
|
^
jak masz 8 tys na pare dni to prosze bardzo, taniej nie dasz rady
|
|
anc_kozak
|
|
Na Bia³orusi powinno byæ tanio, teraz VAT zwracaæ maj± turystom
 |
|
|
kotlinecz
|
|
Ja w tym roku planujê na pewno odwiedziæ polskie morze. ju¿ dawno nie by³am nad Ba³tykiem a wszyscy moi znajomi chwalili sobie zesz³oroczne trójmiejskie wypady. Teraz jakbym to ogarnê³a pó³ roku wcze¶niej (rezerwacje, dojazdy) to wysz³oby mi na pewno taniej. Tak w³a¶nie z przyjació³k± obieca³y¶my sobie, ¿e na pocz±tku Nowego roku zajmiemy siê tym na powa¿nie bo patrzy³y¶my na stronkê hoteli accor i w trójmie¶cie jest spory wybór.Szuka³y¶my czego¶ tak na koniec sierpnia i by³o kilka ciekawych opcji. Mo¿e hotel w Gdyni z widokiem na morze... marzenie! |
 |
|
|
tryk5
|
|
Gdynia bez sza³u, lepiej ju¿ Gdañsk albo Sopot. |
 |
|