Autor |
"Gdzie na wakacje w tym roku? :D" |
|
rss20
|
|
co do biur podrozy to warto sie zorientowac ile maja tych calych gwarancji.
sam szukam czegos na kwiecien/maj i dobra marka, reklama to nie wszystko.
ranbow tours 46 mln chyba,
alfa star 32 mln,
tui nie podaje wcale
neckermann 40mln
a itaka 1 5 0 MLN (25mln wiecej niz w zeszlym okresie ubezp. wiec mimo zlej sytuacji biur zarobili chyba sporo)
w sytuacji kiedy triada i skyclub mialy 25mln gwarancji, to kwota <50mln jakos nie przekonuje mnie do wybrania danego biura |
 |
|
|
mistrzul
|
|
Do odwa¿nych ¶wiat nale¿y:) itaka ju¿ dzia³a parê lat na rynku nawet parêna¶cie i wed³ug mnie bankructwo im nie grozi. Mam znajomych co od 5 lat wyje¿d¿aj± z nimi na wycieczki i nie narzekaj±, wszystko zale¿y od cz³owieka a w nas Polakach jest ma³o wyrozumia³o¶ci niestety:( |
 |
|
|
warek12
|
|
Bez przesady z t± odwag± nie ka¿de biuro podró¿y bankrutuje. Nie tak nale¿y podchodziæ do wycieczek zagranicznych. Liczy siê oferta. Oczywi¶cie dobrze jest sprawdziæ biuro, ale tak¿e porównaæ oferty.
|
mistrzul
|
|
Ja ju¿ bym wola³ zap³aciæ wiêcej i wyjechaæ z pewnym biurem podró¿y. Mia³bym pewno¶æ ¿e dotrê w wybrany cel, tam nie spotka mnie ¿adna niemi³a niespodzianka i co najwa¿niejsze wrócê zgodnie z planowan± dat± powrotn± bez dodatkowych op³at. Taniej nie znaczy lepiej:) |
 |
|
|
Sieiera
|
|
Podepne sie pod temat.Szukam czegos do 3 tysiecy na lipiec/sierpien jedyne wymagania to cieplo i fajne pla¿e a w nocy jakies imprezki.Czego szukac co polecacie z w³asnych do¶wiadczen :)
|
xKAZEKx
|
|
|
|
rss20
|
|
|
|
rybson985
|
|
w lloret de mar zani¿aj± wagowo kotlety w restauracjach
|
rss20
|
|
nosiles w kieszeni miniwagê?  |
 |
|
|
warek12
|
|
Sieiera, spokojnie mo¿esz szukaæ czego¶ w Bu³garii, Grecji, czy Turcji.