Autor |
"Gdzie na wakacje w tym roku? :D" |
|
Manka
|
|
Ja w tym roku zdecydowanie uderzam w ciep³e kraje. Nie wiem jeszcze gdzie dok³adnie, ale najwa¿niejsz± decyzjê czyli kierunek podjê³am ;) |
 |
|
|
worldwar
|
|
no to manka pochwal sie egipt, tunezja czy turcja ? a mo¿e pozna³a¶ innego machmeda i jedziesz z nim do rodziny w pakistanie ?
|
|
vermilion7
|
|
Polecam Kretê. Bajkowe pla¿e, swobodny naturalny klimat bez "kurortowego" zadêcia, ¶wietne jedzenie, a i niez³e imprezy siê znajd± :) Dla mnie to raj na ziemi. |
 |
|
|
mistrzul
|
|
My w tym roku stawiamy bardziej na zwiedzanie. "Foto Italia" tak nazywa siê trip na który siê wybieramy. Tivoli, Fiuggi, Anagni, Rzym, Watykan w 6 dni. Teraz tylko trzeba siê zaopatrzyæ w dobry sprzêt do fotografowania. |
 |
|
|
ciamciara
|
|
|
|
warek12
|
|
Czy by³ ju¿ kto¶ na wyjazdach tzw. dla aktywnych? Czyli trekking, wycieczka rowerowa, etc?
Jak to wygl±da pod k±tem kondycji? Na wystarczy przeciêtna?
|
Sieiera
|
|
W tym roku z kobit± na Majorke.Konkretniej Palma i wypozyczony samochod do objazdówki wyspy.Wyjazd organizowany na w³asn± rêke zobaczymy jak to wyjdzie.Gdyby ktos mia³ jakies dowiadczenia z tym miejscem to chetnie pos³ucham :)
|
Hardy29
|
|
Ja do Norwegii. Nie mogê siê doczekaæ a¿ zobaczê fiordy na ¿ywo. |
 |
|
|
ActiveKa
|
|
Mi siê marzy Tajlandia, ale to jeszcze nie w tym roku:( Chorwacja mo¿e bêdzie grana. Zastanawiam siê czy all inclusive czy mo¿e swoim samochodem. Co radzicie?:) |
 |
|
|
warek12
|
|
W Itace widzia³em bardzo tanio Chorwacjê, za nieco powy¿ej tysi±ca sto.
Tajlandia jest teraz dosyæ tania, nie licz±c oczywi¶cie samej podró¿y, która swoje kosztuje.