FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 28302 razy ¬

ROZRYWKA | Nasze Szkoły
Gdzie studiować? - niepaństwowe 
[powiadom znajomego]    
Autor "Gdzie studiować? - niepaństwowe"   

tonic.
 Wysłana - 23 sierpień 2006 13:27      [zgłoszenie naruszenia]

to na jakiej uczelni studiujesz ?

Raskus
Biofil
 Wysłana - 27 sierpień 2006 09:00      [zgłoszenie naruszenia]

.

Zmieniony przez - Raskus w dniu 2006-08-27 09:00:51

[http://www.insomnia.pl/AUTODESTRUKCJA%2C_czyli_poci%C4%85g_ku_%C5%9Bmierci-t209419.html]

[http://www.****************/temat7346-strona1/] SNY

AdrianMole
 Wysłana - 26 wrzesień 2006 17:42     
 Usunięta przez Skarbowy za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.
[zgłoszenie naruszenia]

pantherka
 Wysłana - 28 październik 2006 21:54      [zgłoszenie naruszenia]

Niestety, to ze wyzsze szkoly niepanstwowe zasluzyly na taka a nie inna opinie, to kwestia tego, ze faktycznie bylo i jest nadal wiele takich szkol. Mam na codzien przeglad "co" studiuje w pewnej szkole, ktora miesci sie w budynku, w ktorym akurat pracuje, strach normalnie...

Wlasnie udalo mi sie skonczyc Wyzsza Szkole Bankowowa i powiem wam szczerze, ze tam po prostu trzeba sie uczyc, jesli ktos idzie do tej szkoly z mysla, zaplace - zdam, grubo sie moze pomylic, a bylo takich wielu. Oczywiscie nie mowie, ze jest jakos strasznie ciezko,ale uczyc sie trzeba i cos tam pokazac, napisac, ocen nie dostaje sie za friko.
Ile osob mi powtarzalo, ze po co sobie zycie utrudniam idac do tej szkoly, moze faktycznie ale coz...
Prawda, ze wielu psorow uczy przede wszystkim na panstwowych uczelniach ( a jakze, prestiz sie liczy),a dla zarobku na niepanstwowych, dziwicie sie im?
Spokojnie moge powiedziec, ze po WSB pieknie widac zainwestowane pieniadze w rozbudowe samej szkoly, infrastruktury, czy chociazby zamawianie ksiazek na potrzeby dyplomantow ( za zgloszeniem przez promotorow ).
( nie twierdze, ze to szkola idealna, bo takiej nie ma, ale nie jest to instytucja nastawiona tylko na zarabianie kasy na studentach)

Nie mozna wiec generalizowac uczelni niepanstwowych ze wzgledu na jedno kryterium placisz - zdajesz, chore.

Rozkov
 Wysłana - 12 maj 2007 08:11      [zgłoszenie naruszenia]

Co myslicie o studiowaniu na prrywatnej uczelni europeistyki? Jakie perspektywy na prace stwarza? Nie jestem do konca zdecydowany jaki kierunek wybrac a czas mija...

sheik
 Wysłana - 18 maj 2007 01:25      [zgłoszenie naruszenia]

Rozkov też troche o tym myślałem, a bardziej o stosunkach międzynarodowych albo turystyce i rekreacji. Jest ktoś na tym? zalezy, wady. Za wszelkie info dziękuje

Miareczka
katechetka
 Wysłana - 18 maj 2007 08:57      [zgłoszenie naruszenia]

Rozkov-ja studiuję dziennie europeistykę tu: [www.wsbif.edu.pl]
W tej chwili kończę i piszę pracę.
na poziom nie narzekam , cała kadra praktycznie z UŚ.
Bardzo fajne i przejemne studia.
Co z perspektywami?
Można próbować sił w polityce, w biurach poselskich, w urządach. Zrobić później podplomowe i zajać się funduszami unijnymi.

stateczna żona swojego męża%-)

aragonis1
 Wysłana - 31 maj 2007 20:36      [zgłoszenie naruszenia]

Witam. Chciałbym dodać jeszcze jedną uczelnię- którą bardzo polecam, jedna z najlepszych w kraju. Wyższa Szkoła Biznesu w Nowym Sączu (WSB-NLU)[http://www.wsb-nlu.edu.pl/].
Co do tekstów takich jak te, iż szkoły niepubliczne są gorsze od państwowych, nic się tam nie robi, same lenie, cwaniaki z kasą,nic nie wymagają i wszystko masz za szmal, niski poziom nauczania oraz słaby standard wyposażenia szkół oraz renoma na rynku krajowym i zagranicznym- he jak może się ktoś wypowiadać skoro nie był na uczelni prywatnej? Osobiście nigdy nie poszedł bym do publicznej uczelni bo to po prostu inny świat.

stateczek
 Wysłana - 13 sierpień 2007 20:50      [zgłoszenie naruszenia]

studiuje na UWM w olsztynie, moj kolega z grupy ze mna i jeszcze na TWP prywatnej na ekonomii, jest na 3 roku i jeszcze nie odpadl przez poziom, placisz w terminie zaliczaja w terminie:) nie wszedzie, wszystko zalezy od czlowieka, czasami na prywatnej trafisz na kogos z panstwowej i dupcia zimna:)

bigluchna
 Wysłana - 29 styczeń 2008 18:06      [zgłoszenie naruszenia]

ja WSE Kraków, Stos M-nar. Polecam ;)
trzeba się uczyć, ale większość zajęć jest ciekawa:)

"Seks bez miłości to puste doświadczenie.
Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych"
Woody Allen

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 8 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Gdzie studiować? - niepaństwowe

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8