No w sumie to gorsze niż Dr. Łapówka
Rada Jedenastu i Inso 2009
Studiuje ktoś na Collegium Civitas? Jakie są opinie o tej uczelni? Zastanawiam się nad zaocznymi stosunkami międzynarodowymi, a UW jest dla mnie za drogie. Może znacie jeszcze jakieś inne godne polecenia uczelnie prywatne w Warszawie?
Społeczna Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości i Zarządzania w Łodzi => co o tej szkole sadzicie o ile w ogole ktos sie orientuje ?
patrzyłam na rózne rankingi ale to mnie nie satysfakcjonuje do konca... pytam bo chcialabym miec jakas alternatywe w razie gdybym nie dostala sie na UŁ
prywatne szkoly to zlodziejstwo, papierek jest gowno warty, masz tylko mgr. dla satysfakcji
Wykształcenie gówno warte, to i papierek gówno warty, ale szczerze pisząc to różnica pomiędzy dzienną politologią na UW a zaoczną na wyższej szkole lansu i baunsu jest dla pracodawcy żadna - po tym i po tym możesz wykładać w Tesco
Refresh: Ciekawe, skoro szkoły prywatne "już nie odstają poziomem od państwowych", to czemu do tej pory nie otwarto prywatnych uczelni medycznych i technicznych, tylko same humanistyczno-bizneowe ścierwa.
Don, nie gadaj W moim rodzinnym miescie w Wyzszej Szkole Zarzadzania i Administracji jest m.in. pielegniarstwo i budownictwo (jako kierunek zamawiany!! => )
aaaaa - i magisterska fizjoterapia, koncza ja moi wszyscy znajomi co nie mieli ze soba co zrobic po sredniej szkole.
Zmieniony przez - Lady_A w dniu 2009-08-27 15:39:29