Autor |
"Gdzie szukac zony? %-)" |
|
littlestar
|
|
***al pies suczki
wartosciowa dziewczyne mozna spotkac gdziekolwiek
|
 |
|
|
ricky
|
|
chociazby na katowickiej
 |
|
|
TEKRON
|
|
|
|
anarki111
|
|
Nie polecam szukania żony w takich klubach. Porządne kobiety nie chodzą do takich miejsc. Takie jest moje zdanie. |
 |
|
|
GaLaZ
|
|
Anarki111 masz racje... A te panny o ktorych mowilem to na bank nie rpzyszly ze swoim facetam, wiem to bo powiedzmy ze mialem na nie oko od poczatku
|
sargon 25
|
|
hmm musza sie dziewczyny wyszumiec, nie mów że przeszkadza ci to ża laska wychodzi z facetem na numerek, liże sie z chłopakiem poznanym 2 min temu czy też kręci ponętnie tyłeczkiem, no takie są dzisiejsze dziewczyny, musisz być tolerancyjny.To normalne że porzadne dziewczyny uprawiają sex bez zobowiań hehe nic lepszego nie znajdziesz w takich klubach, bierz co jest, znajdź sobie tylko jakas ładną no bo lepiej miec ladną niz brzydką zonę( a to że bedzie sie puszczac to niemal pewne a lepiej mieć ladną puszczalską niz brzydką). Aaa zapomnialbym - musisz sie tez przygotować że twoja zoną bedzie chodziła na imprezki, nie z toba ale może z jakims kolegą...przecież to wolna osoba i można jej ograniczać, może zaproponuj jej na wstepie że może sobie poszukać kochanka...Takie to już sa dzisiejsze dziewczyny, no bo skoro faceci zarywają laski na raz to z kims to muszą robic, takie czasy..trzeba zmienic podejscie do świata , płyń z nurtem a nie pod prąd.
Ciekawe czy znajdzie sie jakieś d..... który "rozbierze" moja wypowiedź na czynniki pierwsze i odpowiednio skomentuje to co napisalem hehe . |
 |
|
|
matyldaprj
|
|
Wypraszam sobie w imieniu kobiet.Ja też chodzę na imprezki klubowe,ale chodzę się tam bawić,a nie na imprezy zapoznawczo-poruchawcze.A w9esz co jest nazjabawniejsze?Że faceci są po prostu okropni.Idą na takie imprezy niby po to by kogoś fajnego poznać,a zwracają uwagę wyłącznie na k****.Powiedz mi jak wtedy można zwrócić uwagę na normalną laskę?Czasu zabrkanie.Od ponad roku nie mam faceta i wcale nie dlatego,że jestem niewyjściowa,ale wybacz-po prostu dlatego,że nie spotykam tych normalnych,może mi powiesz gdzie w takim razie oni bywają?! (Pytanie do autora postu) Tzn.gdzie Ty bywasz,bo podejrezwam,że uważasz się za takiego.I jak Ty możesz kłamco po klubach chodzic skoro tam tylko k******* wszędzie?!Wyjaśnij mi więc ten fenomen.
 |
|
|
Koshmar
|
|
pod latarnią  |
 |
|
|
elchuka
|
|
|
|
Helevorn
|
|
To normalne że porzadne dziewczyny uprawiają sex bez zobowiań
Porzadne dziewczyny nie uprawiaja seksu bez zobowiazan... To co napisales jest sprzeczne same w sobie...
to że bedzie sie puszczac to niemal pewne
Wysoko cenisz kobiety...
musisz sie tez przygotować że twoja zoną bedzie chodziła na imprezki, nie z toba ale może z jakims kolegą.
Chyba miales problemy z kobietami do tej pory, bo w wiekszosci zwiazkow (nie tylko tych normalnych) dziewczyna idzie na impreze z wlasnym chlopakiem a nie innym kolega...
trzeba zmienic podejscie do świata , płyń z nurtem a nie pod prąd
Gratuluje podejscia do zycia... Na tym poprzestanmy.
 |
|