Autor |
"Gdzie szukac zony? %-)" |
|
GaLaZ
|
|
dzieki za pocieszenie ehh.. a marzyla mi sie porzadna kolumbijka :D
|
red78
|
|
galaz: no dobra-przekonales mnie-w sobote ide do jakiegos modnego klubu; malolata tez moze byc (byle miala wiecej niz 16), bo ma wszystko to co trzeba
Zmieniony przez - red78 w dniu 2005-07-04 01:26:18
|
|
GaLaZ
|
|
Polecam isc nie jedynie w sobote, tylko moim cyklem czyli: sroda, czwartek, piatek, sobota, niedziela
|
red78
|
|
w Londynie bedziesz mial potrawy z kazdej kuchni swiata; podobno czekolada jest dobra
|
|
MałyWaldus
|
| Wysłana - 4 lipiec 2005 03:03 Usunięta przez Sliwulla za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
Sliwulla
|
|
No nie wiem ja kobiete z ktora mialem zamiar sie zenic poznalem w autobusie
|
|
Koshmar
|
|
|
|
red78
|
|
|
|
GaLaZ
|
|
Nie pytaj, przeciez wiesz jak to z "Tymi" kobietami jest Ehh... powtorze to poraz setny chyba ale z kobietami od zawsze byly problemy...
|
sargon 25
|
|
Helevorn to do ciebie była adresowana ostatnia część mojej wypowiedzi heh złapałeś haczyk....
Remi-Thor - widzę że są jeszcze inteligentni ludzi na forum hehe.
A co autora postu, to przyłaczam sie di głowsów że trzeba wrzucic na luz...nic na siłe nie zrobisz.Niestety fakty sa takie że czasy się zmieniają, postępuje zdziczenie obyczajów, kiedys trzebabyło zdobywać kobietę misiącami, a teraz są dziewczyny które po godzinie znajomości idą sie rżn...... w ubikacji czy samochodzie, porażka. A może żona z import?? widziałem niedawno migawki z TV w związku z wyborami w Iranie i zdziwiony byłem urodą iranek....same brunetki no i muzułmanki ale cóż, zawsze można zmusic ja do zmiany religii no i napewno są "porządniejsze " niz te nasze  |
 |
|