Autor |
"Gdzie szukac zony? %-)" |
|
GaLaZ
|
|
Z tego wychodzi na to ze jak swiat stary od zawsze towar z importu był grzechu warty
|
sargon 25
|
|
|
|
GaLaZ
|
|
|
|
Helevorn
|
|
sargon 25 w tym dziale juz spotykalem sie z glupszymi i bardziej absurdalnymi opiniami dlatego nie dziw sie, ze dalem sie nabrac...
 |
|
|
sargon 25
|
|
Helevorn młody jesteś, wyrobisz sie jeszcze......hehe |
 |
|
|
syringe
|
|
matyldaprj - na grillu chociazby tzn akurat w moim towarzystwie tak spedzamy czas, do klubu poza studenckimi to napewno juz nie pojde, mimo ze wygladam raczej na osobe ktora z imprez nie wychodzi... |
 |
|
|
nalbandian
|
|
moim zdaniem zebypoznac porzadna dziewczyna trze miec kupe szczescia! mam kolesi co poznali laske wlasnie ktora mieszka obok, albo kolezanka znajomych etc. i tak sie zaczelo, ja chyba tego szczescia nie mam , bo kolezanki sie obracają w gronie mało interesujacych dla mnie dziewczyn,no i tak to wychodzi ze lipa.jednym slowem zawsze mowie ze mam pecha, no albo głupoty teraz gadam i tylko sobie wmawiam ze tak jest , ae pewnie i jedno i drugie, w kazdym razie szczescie trzeba miec do tego i szereg sprzyjających temu okoliczności... |
 |
|
|
Cronos
|
|
Nie ma jednego udanego sposobu na poznanie wartościowej kobitki. Zwykle to szczęśliwy zbieg okoliczności. Ja poznałem moją obecną panią dzięki temu, że podrywałem inną i wmieszałem się w jej towarzystwo, ale to dłuższa historia
|
simson
|
|
zanim sie znajdzie zone trzeba troche poprzebierac....
posmakowac...
poznac...
zaznac...
doznac...
|
Gosia_p
|
|
co do tych dziewczyn z klubu to jak ktos wczesniej napisal niektore z nich przychodza tam ze swoimi facetami
i powiem wam szczerze ze czasem sie dziwnie czuje jak sie caluje z moim facetem w klubie czy dyskotece ze wlasnie ludzie moga sobei o mnie pomyslec ze jestem latwa czy tam cos podobnego
ludzie sa dziwni
faceci narzekaja na takie laski a sami skorzytaliby z takiej okazji jakby im sie taka przytrafila |
Ekspert -
 |
|