FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 10620 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Gdzie szukac zony? %-) 
[powiadom znajomego]    
Autor "Gdzie szukac zony? %-)"   

GaLaZ
 Wysłana - 4 lipiec 2005 17:47      [zgłoszenie naruszenia]

Z tego wychodzi na to ze jak swiat stary od zawsze towar z importu był grzechu warty

...C8 H11 N...

sargon 25
 Wysłana - 4 lipiec 2005 19:50      [zgłoszenie naruszenia]

taka muzułmanka byłaby całkiem, całkiem- one sa przyzwyczajone do bicia, ponizania hehe miałbyś uległą kobietę móglbyś poczuć sie jak pan i władca i do tego misjonarz(musiałbymś ją nawrócic na właściwą drogę, gorzej gdyby to ona ciebie nawrócila hehe)

GaLaZ
 Wysłana - 4 lipiec 2005 20:12      [zgłoszenie naruszenia]

Wtedy to juz masakra jeszcze jakby przyprowadzila swojego brata No coz wyjezdzam w srode na podboj Londynu ;D Zobaczymy co sie bedzie dzialo...

...C8 H11 N...

Helevorn
 Wysłana - 4 lipiec 2005 21:25      [zgłoszenie naruszenia]

sargon 25 w tym dziale juz spotykalem sie z glupszymi i bardziej absurdalnymi opiniami dlatego nie dziw sie, ze dalem sie nabrac...

Były moderator Polityki i Seksu

Ekspert -

sargon 25
 Wysłana - 5 lipiec 2005 00:26      [zgłoszenie naruszenia]

Helevorn młody jesteś, wyrobisz sie jeszcze......hehe

syringe
 Wysłana - 5 lipiec 2005 02:35      [zgłoszenie naruszenia]

matyldaprj - na grillu chociazby tzn akurat w moim towarzystwie tak spedzamy czas, do klubu poza studenckimi to napewno juz nie pojde, mimo ze wygladam raczej na osobe ktora z imprez nie wychodzi...

nalbandian
 Wysłana - 5 lipiec 2005 05:47      [zgłoszenie naruszenia]

moim zdaniem zebypoznac porzadna dziewczyna trze miec kupe szczescia! mam kolesi co poznali laske wlasnie ktora mieszka obok, albo kolezanka znajomych etc. i tak sie zaczelo, ja chyba tego szczescia nie mam , bo kolezanki sie obracają w gronie mało interesujacych dla mnie dziewczyn,no i tak to wychodzi ze lipa.jednym slowem zawsze mowie ze mam pecha, no albo głupoty teraz gadam i tylko sobie wmawiam ze tak jest , ae pewnie i jedno i drugie, w kazdym razie szczescie trzeba miec do tego i szereg sprzyjających temu okoliczności...

Cronos
 Wysłana - 5 lipiec 2005 08:39      [zgłoszenie naruszenia]

Nie ma jednego udanego sposobu na poznanie wartościowej kobitki. Zwykle to szczęśliwy zbieg okoliczności. Ja poznałem moją obecną panią dzięki temu, że podrywałem inną i wmieszałem się w jej towarzystwo, ale to dłuższa historia

Kiedy rozum śpi budzą się Kaczory..

simson
 Wysłana - 6 lipiec 2005 23:42      [zgłoszenie naruszenia]

zanim sie znajdzie zone trzeba troche poprzebierac....
posmakowac...
poznac...
zaznac...
doznac...

bykuu

Gosia_p
 Wysłana - 7 lipiec 2005 23:18      [zgłoszenie naruszenia]

co do tych dziewczyn z klubu to jak ktos wczesniej napisal niektore z nich przychodza tam ze swoimi facetami
i powiem wam szczerze ze czasem sie dziwnie czuje jak sie caluje z moim facetem w klubie czy dyskotece ze wlasnie ludzie moga sobei o mnie pomyslec ze jestem latwa czy tam cos podobnego
ludzie sa dziwni
faceci narzekaja na takie laski a sami skorzytaliby z takiej okazji jakby im sie taka przytrafila

Ekspert -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 10 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Gdzie szukac zony? %-)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10