Sprawdź swoje BMI Płeć: mężczyzna kobieta Masa ciała w kg: Wzrost w cm: sprawdź Mam możliwość przemieszczenia się w sumie w każdą część Wielkiej Brytanii (praca mi to umożliwia). Chcę wiedzieć gdzie Wy byście się przemieścili. Sporo ludzi z forum siedzi właśnie TU na wyspie i dobrze by było wymienić opinie. Z góry dzięki. Żelisław. ______________________________ Donald Tusk - zdrajca stanu i wróg Polski nr 1.
Masa ciała w kg:
Wzrost w cm:
sprawdź
Mam możliwość przemieszczenia się w sumie w każdą część Wielkiej Brytanii (praca mi to umożliwia). Chcę wiedzieć gdzie Wy byście się przemieścili. Sporo ludzi z forum siedzi właśnie TU na wyspie i dobrze by było wymienić opinie. Z góry dzięki. Żelisław. ______________________________ Donald Tusk - zdrajca stanu i wróg Polski nr 1.
Ja bym wybrala poludnie. Bournemouth, i okolice. Moze Poole, zaraz obok bournemouth, _______________________________ to je na piču .
Sprawdzam południe i jak na razie najlepiej wypada Newquay. _______________________________ Donald Tusk - zdrajca stanu i wróg Polski nr 1.
A znajomi, dziewczyna, rodzina ? Czy chcesz żyć sam ? _______________________________ Piłsudczyk.
Chce żyć sam. Znajomi mnie nie wyżywią, dziewczyne biore ze sobą (chyba), a rodzina jest 400 mil dalej. Zmieniony przez - Vaudeville w dniu 2014-09-05 14:19:41 _______________________________ Donald Tusk - zdrajca stanu i wróg Polski nr 1.
Eastbourne ,Hastings
Byłem w Eastbourne. Mieszkam w Southend i słabą opcją było by się tam przeprowadzać. _______________________________ Donald Tusk - zdrajca stanu i wróg Polski nr 1.
kumpel ostatnio niezwykle zachwalal oxfordshire _______________________________ Piłsudczyk.
jak zamierzasz pracowac w fabryce,farmie bez wiekszych ambicji to zostan tam gdzie jestes :) Zmieniony przez - Faridrox w dniu 2014-09-06 18:32:56
ok, zostaje. _______________________________ Donald Tusk - zdrajca stanu i wróg Polski nr 1.
jedź ! _______________________________ Piłsudczyk.