Autor |
"Gdzie zabierać dziewczynę? Gdzie chodzić na randki?" |
|
fjern
|
|
pod namioty do lasu + 6g baki... i ciemność stanie się oknem na świat |
 |
|
|
smallblack
|
|
Dziewczyna pewnie przez cały miesiąc bedzie prowadziła notatki czy dotrzymałeś obietnicy i złośliwie będzie notować czy napewno żadno miejsce spotkań się nie powtórzyło.
|
EELRIJUE
|
|
lol jak to w debilnych tematach mozna sie czegos nauczyc poniewaz:
kobiety lubią teatry (droooogo i nudno + sennie) - ja moze nie lubie teatru ale opery uwielbiam czy to oznacza ze jestem damski |
 |
|
|
VLAD.IV
|
|
Zabierz ją na mecz Cracovii i idźcie w szalikach Wisły (opcjonalnie mecz Arki w szalikach Lechii Gdańsk - jesli jestescie z wybrzeza lub mecz Legii w szaliku Polonii - jesli z centrum)
Na pewno nie będzie sie nudzic, wyjscia nigdy nie zapomni i mocno sie zastanowi nastepnym razem stawiajac durne warunki spotkań
Hail Gods Of War |
 |
|
|
DuszQ
|
|
no albo wparować do katowic<yes> w szalikach ruchu chorzow, spiwajac ich hymn <yes> to bedzie HARDCORE =]
napenwo rzuci sie w twe ramiona powie "moj wybawco" i sie ucaluje ale =] na wiecej nielicz to jeszcze za malo :D
|
|
TDK2
|
|
Vlad dobre ;)
ja tam spotkałem dziewczynę, która mnie zaprasza, bo jak ja ją zaprosiłem i za nią płaciłem, itd. to powiedziała, że jej głupio i teraz ona wszystko robi :P mam więc z tym luzik :) a co do autora, to zapamiętaj, że każde miejsce jest dobre, ale żeby wam się spodobało;) |
 |
|
|
Xaero85
|
|
"nie ważne gdzie, ważne z kim"
Już pierwsza odpowiedź w tym temacie była wyczerpująca. Jeśli dla laski ważniejsze jest miejsce niż osoba z którą ma gdzieś iść, to lepiej sobie ją darować.
|
 |
|
|
Andromedaa
|
|
|
|
Thamuz_
|
|
W ogóle to nasz założyciel tematu jest idealnym przykładem "jelenia", z zadatkami na "sponsora". Cóż, tak czy inaczej będzie ruchany, tylko nie tak dosłownie
|
sleepo
|
|
|