Sprawdź ile procent masz tłuszczu Płeć: mężczyzna kobieta Obwód pasa (talii) w cm: Masa ciała w kg: sprawdź jakie atrakcje na weekend kawalerski w Giżycku? dodam, że końcówka kwietnia gdzie dobrze zjeśc, dobrze pochlać i dobrze potańczyć?
Obwód pasa (talii) w cm:
Masa ciała w kg:
sprawdź
jakie atrakcje na weekend kawalerski w Giżycku? dodam, że końcówka kwietnia gdzie dobrze zjeśc, dobrze pochlać i dobrze potańczyć?
przykro mi ale nie ma zadnych. chyba, że jeden klub albo piwo w barze wystarczy.
możesz wynająć jacht i to tyle
no bez jaj, zadnych quadow, paintballa, stripzitu i odlotow?
Byłem co prawda tylko jeden dzień Nie nastawiajcie się na 'niewiadomo co' Możecie spróbować w pobliskim Kętrzynie yacht bedzie najlepsza opcja
quady to może Was przewiozą w wilczym szancu
wystarczy oby cos odfajkowac tu jak [http://www.facebook.com/Spotted-Pasa%C5%BC-Klub-Gi%C5%BCycko-633447253386546/] ? klub Pasaż a jakies zwiedzanie? wilczy szaniec warto? twierdza boyen?
wilczy szaniec spoko Najrałem się tak z panna, że każdy bunkier zwiedziłem wzdłuż i wszerz :)
w mamerkach jest lepiej, bo są całe bunkry. Wilczy szaniec jest przereklamowany.
Może dziewczyny będą stały przy drodze to możecie coś poruchać i to nie drogo _______________________________ Auto z silnikiem diesla a kierowca pizda
na bzykanie to na zalesie kierunek wilkasy _______________________________ Be my Baby