na początek polecam łososia z lidla, są stejki, około niecałe 20zł za pół kilo, są prawie gotowe do wrzucenia na patelnię
dodałem trochę soli i pieprzu
wrzuciłem na patelnię, później miał być mały eksperyment
wlałem do misko jajko, całe, rozmieszałem je dokładnie, posiekałem zioła (oregano i bazylię, miałem akurat świeże), wrzuciłem do miski o rozmieszałem
jak już łosoś był upieczony to chciałem go opiec w tym jajku i ziołach, więc polałem łososia tym, niestety, nie wyszło do końca tak jak chciałem, ale trochę jajka z ziołami się zapiekło, więc ogólnie na plus
łososia wyłożyłem na sałatę i kropiłem cytryną (na sałacie po to, żeby cytryna się wszędzie nie rozlewała)
do tego makaron, pomidor, ogórek
robi się szybko i jest smaczne, czyli warunki spełnione
^ Sogi już nie wchodzą. Powiedz mi jak to jest bo niektóre twoje potrawy to obfitują w tłuszcze i raczej dla osoby która każdy gram w/b/t liczy to słaba opcja (ja jestem ekto więc wyjabane mogę w******lać ) a mimo wszystko efekty masz kozackie? Jak wyglądają twoje pozostałe posiłki bo zakładam że cały dzień nie jedziesz na cycku z kuraka i ryżu
Zmieniony przez - MateuszXVX w dniu 2013-02-25 19:25:33
nie tłuszczy raczej za dużo nie ma, tłuszcze są właśnie tylko w obiadach, chociaż też raczej dużo tego nie ma
poza tym jem twarogi, ryby, jajka
w zależności jak wygląda dzień
okołotreningowo więcej węgli, mniej tłuszczu, żeby szybko to przetrawić
jak siedzę w pracy to może być tych tłuszczy trochę więcej
któregoś dnia podliczę ile mniej więcej czego jem
w tej ostatniej potrawie tłuszczu mało jest
sosu dużo nie daję, pomidorów suszonych tez nie więc luz
kiedyś w uk kupiłem sos chili z czosnkiem właśnie, to wystarczy, że powąchałem i spróbowałem kroplę i wyrzuciłem do śmieci, ale może zepsute było albo coś, sam nie wiem