FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 14477 razy ¬

ROZRYWKA | Poprawiamy naturę
Greg Kovacs [*] 
[powiadom znajomego]    
Autor "Greg Kovacs [*]"   

INSOMNIA
 Wysłana - 26 listopad 2013 11:43      [zgłoszenie naruszenia]

Oboje boso jest kilka ujec.

Ja widzialem Maria na zywo i wiem napewno, ze mam 186, wiem ze Bedorf ma 187, bo go prawie codziennie widuje i wiem jak wyglada przy Mario, a jak przy mnie.

Zmieniony przez - seba5700 w dniu 2013-11-26 11:44:09

Zmieniony przez - seba5700 w dniu 2013-11-26 11:45:55

Paszczak
 Wysłana - 26 listopad 2013 12:27      [zgłoszenie naruszenia]

Ja mam 184 i x lat temu blizej 10 jak 5 gdzies tam na strongmanach przechodzil Mario w odległości takiej że można było poczuć pot to nie był wyższy ode mnie

INSOMNIA
 Wysłana - 26 listopad 2013 12:39      [zgłoszenie naruszenia]

Bo Mario przygarbiony chodzi. Taka wada postawy od noszenia ciężkich nosideł w spacerze buszmena.
Jakbyś mu powiedział "nie garb się, jest pajączek" to by się opamiętał, wyprostował i wszystko by się wyjaśniło.

INSOMNIA
 Wysłana - 26 listopad 2013 12:39      [zgłoszenie naruszenia]

Oczywiscie. Prawdopodobienstwo, ze ktos blisko 190cm zacznie walic w liceum koks, jest rowne temu, ze Stephen Hawking zapisze sie na korki z fizy.

NaFulu
 Wysłana - 26 listopad 2013 12:50      [zgłoszenie naruszenia]

potwierdzam, mam 185, na strongach z mariuszem sobie piątke przybiłem i był wyraźnie niższy mimo, że on był w tych swoich butach dla ciężarowców a ja w trampeczkach z podeszwą 5mm

a co do Grega... ja kminie jak oni kvrwa podłączeni do pompki okrągły rok, na takich dawkach hormonów/diuretyków/narkotyków przekraczają tą 40stke w ogóle? flaki porozpyerdalane, serducha i wątroby jak piłki do kosza.

Lata do mnie na siłke teraz takie chamidło +120kg na żyle, toż on kvrwa przebierze sie, wejdzie na sale i już cały spocony, kabel na czole mu pulsuje mało nie wybuchnie. Na bieżnie czasem włączy tak 6-7km/h (spacerek) i sapie jak jeleń z czoła mu kapie na ten ekran dotykowy japyeeeerdole. Chłopak z 25 lat, wygląda na 40, sprawia wrażenie skrajnie wyczerpanego i wyniszczonego, jak on stawi czoła życiu w takim stanie? nie mam pojęcia

jak to to funkcjonuje w ogóle, chyba tylko żre śpi i wbija, dałbym mu 2 zgrzewki wody i kazał wbiec na 4te piętro to zawał na miejscu, albo aparat tlenowy conajmniej

skvrwysyny

(tak, hejtuje bo sam jestem suchym leszczem i nie udało mi sie skoksować jak goryl)

Zmieniony przez - NaFulu w dniu 2013-11-26 12:50:41

pizza, plaża i sterydy

hajlajf kurwa

INSOMNIA
 Wysłana - 26 listopad 2013 12:59      [zgłoszenie naruszenia]

No z tym hejtowaniem to akurat normalne, ja tez mialem byc Arnoldem-Terminatorem, a zostalem forumowym ekspertem-hodowca kotow. Teraz w mojej psychice kazdy 1 cm odebrany Mariuszowi, to jakby jedna tajna misja wiecej w moim CV.

Zmieniony przez - seba5700 w dniu 2013-11-26 13:00:22

pugu
 Wysłana - 26 listopad 2013 14:07      [zgłoszenie naruszenia]

Obok "wygr.ywu" "wzrost" powinien być kolejnym zakazanym słowem.

O dwa dni nie dbam zgoła:
o zawodne jutro,
o umarłe wczoraj...

INSOMNIA
 Wysłana - 26 listopad 2013 15:08      [zgłoszenie naruszenia]

Bez sensu, przeciez forum sprzedaje suplementy na wzrost, byly nawet reklamy na glownej. Rownie dobrze moznaby pakowania zakazac, gdy z czegos serwery musza sie utrzymywac.

Paszczak
 Wysłana - 26 listopad 2013 15:35      [zgłoszenie naruszenia]

Na wzrost by wygrywac zawody

INSOMNIA
 Wysłana - 26 listopad 2013 17:08      [zgłoszenie naruszenia]

taka prawda seba

skoro mozesz pisac latami jakies bzdury o wzroscie, to subtelny wygryw tez powinien byc "niezakazany"

tyle

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 6 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Greg Kovacs [*]

Strony: 1 2 3 4 5 6