FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 14478 razy ¬

ROZRYWKA | Poprawiamy naturę
Greg Kovacs [*] 
[powiadom znajomego]    
Autor "Greg Kovacs [*]"   

INSOMNIA
 Wysłana - 26 listopad 2013 17:29      [zgłoszenie naruszenia]

Jeden Seba piszący o wzroście vs. masowe pisanie o wygrywie?
Zwierzu, please

INSOMNIA
 Wysłana - 26 listopad 2013 17:35      [zgłoszenie naruszenia]

jeden seba robi za 10iu

przeciez to juz jest tak czerstwe, ze az mdli

jak tylko widze taka dyskusje, gdzie przez pare stron w co drugim poscie sa obrazki dwoch gosci stojacych kolo siebie i nick seby to automatycznie przewijam to wszystko

INSOMNIA
 Wysłana - 26 listopad 2013 17:39      [zgłoszenie naruszenia]

Tak, tak, to jest tak czerstwe, że sam się wpisałeś w temacie zanim pojawił się tutaj Seba i sam go jeszcze wywoływałeś eskalując tylko ten czerstwy motyw ze wzrostem.
Pewnie chciałeś żeby Cie zemdliło

Jakby nie było odzewu na pisanie o wzroście i nie byłoby właśnie takiej eskalacji tego wszystkiego to nie byłoby też pisania o tym.

INSOMNIA
 Wysłana - 26 listopad 2013 17:42      [zgłoszenie naruszenia]

jakiego odzewu?

procz Ciebie (no dobra, jeszcze paszczak i fulu) nikt sie nie dal wplatac w ta dyskusje

a ja po prostu wyprzedzilem fakty wpisujac sie tutaj

Zmieniony przez - jednonerki w dniu 2013-11-26 17:44:06

INSOMNIA
 Wysłana - 26 listopad 2013 17:50      [zgłoszenie naruszenia]

W dyskusje się wplątałem z własnej woli.
Możesz sobie to nazywać wyprzedzaniem faktów, ale jest to równocześnie podbijanie dyskusji o wzroście.
Zresztą takich tematów było wiele, jak sam stwierdziłeś, więc przykładów takiej eskalacji można by podać całkiem sporo.

INSOMNIA
 Wysłana - 26 listopad 2013 18:06      [zgłoszenie naruszenia]

bylo wiele bo seba trolluje od lat

i nie musisz byc jego adwokatem

skoro wam sie tak podoba temat wzrostu to zalozcie sobie w piaskownicy watek gdzie bedziecie sie licytowac czy Pudzian ma 183,125534 cm albo czy Priest jest wyzszy od sQziego

INSOMNIA
 Wysłana - 26 listopad 2013 18:24      [zgłoszenie naruszenia]

Ej typy, przeciez ja nie zaczelem!
Podalem wzrost chyba jako 4ty.

Zreszta temat nie dotyczy wzrostu jako takiego, tylko korygowania zmyslonych na skutek zaburzen bigorektycznych wymiarow kulturystow.

Proponuje taki punkt:

"Na forum zabrania sie dyskusji na temat wymiarow antropomorficznych kulturystow, oraz ich korygowania zgodnie ze stanem rzeczywistym. w szczegolnosci, za prawdziwe nalezy przyjmowac wymiary podane przez jakiekolwiek zrodlo poza forum, tzn. w przypadku gdy kulturysta o wymiarze XXX-Y, jest okreslony gdziekolwiek poza forum, jako kulturysta o wymiarze XXX+Y, to w stosunku do kulturysty o wymiarze XXX, okreslamy go jako kulturyste WYZSZEGO/SZERSZEGO. Odstepstwo od tej zasady sankcjonowane jest banem. Metody naukowe oraz stan zastany nie moga byc przeslanka do korygowania informacji jakkkolwiek by byly absurdalne."

Zmieniony przez - seba5700 w dniu 2013-11-26 18:29:18

OloKK
Dżony Dep
 Wysłana - 26 listopad 2013 18:29      [zgłoszenie naruszenia]

Popieram.

Bądź silny, o człowieku! Pożądaj, raduj się wszystkimi rzeczami
zmysłów i uniesienia: nie bój się, że jakikolwiek bóg wyprze się ciebie za to.
ZAPRASZAM: [www.olokk.pl] // [www.bng-studio.pl]
[www.facebook.com/olokk]

INSOMNIA
 Wysłana - 26 listopad 2013 18:30      [zgłoszenie naruszenia]

skoro slowo "wygryw" jest zakazane, niech bedzie i tak

INSOMNIA
 Wysłana - 26 listopad 2013 18:42      [zgłoszenie naruszenia]

Ja nie jestem adwokatem seby, to przecież Ty zwierzu piszesz o niesprawiedliwości, Ty stajesz w obronie wygrywu, więc jak ktoś tu robi za adwokata to właśnie Ty

Ale powiedzmy, że przystanę na to, że seba robi za 10-ciu i faktycznie jest to niesprawiedliwe(choć wiadomo, że tak nie jest).
Pytanie zatem - co z tego, że jest to niesprawiedliwe? Ktoś Ci obiecywał sprawiedliwość?

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 6 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Greg Kovacs [*]

Strony: 1 2 3 4 5 6