Autor |
"HARDSTYLE kurva 8-)" |
|
zwierzuu
|
|
Wysłana - 4 lipiec 2007 17:42 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Kurde jest tu ktos kto slucha hardstyle'? jakies dziewczyny?
Bo cos slabo to widze...
no ale jesli ktos jednak jest to wpisujcie sie. Jak sie zaczela Wasza przygoda z HS?
Mi moj kumpel przyniosc 2 lata temu plytke z najbardziej znanymi gwiazdami HS , przynajmniej wtedy , czyli Zany, Pavo, Dana. Moj pierwszy kawalek to DJ Zany - Sky High. odrazu mi sie cos spodobalo w tej muzyce. Ani to nie byl hard trance, ani zaden sieczkowaty hardcore. Cos wyjatkowego, do poskakania, wyszalenia sie, z wyjatkowym Bass-linem, nigdzie indziej nie spotykanym. Potem oczywiscie byl "back in time", a dalej juz zgorki poszlo. Na scenei HS widac zmiany, kawalki sa czesto robione z jakas melodia, ciezko juz spotkac typowo HS-lowy Bassline, taki ala The Prophet, choc jeszcze mozna go znalesc. Mimo wszystko pelno jest kawalkow ktore miazdza. Moi ulubieni DJ-e to Showtek ( Dj Duro i Walt), oraz Tatanka. Co nie znaczy ze innych nie slucham
Fani HS wyloncie sie z ukrycia...
|
 |
|
|
paVulon_
|
|
Można dawać linki do setów? Dałbym Wam kilka moich ulubionych. :) |
 |
|
|
zwierzuu
|
|
|
|
KASIA_CZEK
|
MARECZEK
|
|
|
|
b3h
|
|
ja jakies 2-3 lata temu kiedy jeszcze bylo warte czegos, teraz wedlug mnie strasznie komercyjny gatunek a w dodatku polskie techno power, szkoda slow;/
|
NATASZ
|
|
ja lubie.. a skad sie to wzielo ? poprostu samo z siebie.. jedzilem na techniawki i jak basik mocno na******lal najlepiej sie bawilem.. potem nie moglem znalezc jaki gatunek muzyki elektronicznej wlasnie mi sie podoba, wkoncu sie dowiedzialem ze jest to hardsytle
umcyk umcyk
|
|
alicjaLPC
|
|
Dominik widze gdziekolwiek jest tam szuka dziewczyn
słucham Hardstyle' ale nie tylko. Moje upodobania Muzyczne zależą od mojego aktualnego stanu emocjonalnego a teraz mam ochote na taki styl [4402. Ronald_Van_Gelderen - [This_Way__Incl_Rank_1_Remix V] This Way (Rank 1 Remix)
zaraz uploaduje...
|
|
Jaroch
|
|
zarzuce wam cos z wixa-jumpstyle jutro jak przezyje kolejna ****e w klubie w srodku tygodnia
|
|
alicjaLPC
|
|
jest
[http://www.divshare.com/download/1149309-4c4]
|
|
NATASZ
|
|
to jest hardstyle ?
|
|
alicjaLPC
|
|
to nie jest hardstyle. akurat to teraz mi pasuje..
|