FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 3268 razy ¬

ROZRYWKA | Pasje i podróże - małe i duże
HIGH END 
[powiadom znajomego]    
Autor "HIGH END"   

INSOMNIA
 Wysłana - 16 kwiecień 2003 18:09      [zgłoszenie naruszenia]

Kurde ty miezkasz tak blisko Warszawy! Tam jest od cholery sklepów ze sprzętem . Avm na pewno ktoś ma.
Wzmacnacz jak jest urzywany to wg mnie niczym sie nie rózni od nowego, tylko ceną. O takie rzeczy się dba i na pewno nikt sprzedajacy wysokiej klasy sprzęt nie będzie wćiskał lipy. Zresztą normalne użytkowanie nie powoduje zuzycia nawet w przypadku kolumn, takie rzeczy się po prostu nie zużywają! Tak tylko radzę i powtarzam że nowy jest cholernie drogi a takie samo coś tylko z drugiwj ręki mona miec nawet za połowę ceny.
Ja nowych Elektr nigdy bym nie kupił - nie miałbym 10 tysięcy; ale 5 000 to juz łatwiej nazbierać nie? A wyglądają jak nowe. (Nowe kiedys kupiłem Jm laby Cobalt 815 -ale i tak taniej o 15 % niz normalnie - mam kolesia który ma sklep z high end i hi fi)

Rendy

INSOMNIA
 Wysłana - 16 kwiecień 2003 18:49      [zgłoszenie naruszenia]

wiem że audiofile dbają o swój sprzęt i nikt nie wciśnie mi lipy ale ja po prostu nie lubie używanych rzeczy- nieważne czy to sprzęt audio czy rower czy coś do komputera. Ot takie małe zboczenie

W Wawie faktycznie jest masa sklepów ale większość z nich sprzedaje to samo Czyli wszędzie dostaniesz Rotele, Cambridge, B&W i Marantze, ale o rzeczy bardziej wyszukane to trudno jest. Wiele sklepów (jak np. Audio Color) ma niby super oferte i kilkanaście marek a jak wchodzisz do sklepu to na półkach stoi raptem pare modeli...W moim przypadku musze też znaleźć sklep w którym mają takie kolumny jak moje (w Wawie są tylko dwa takie sklepy) , przyjechać z odtwarzaczem i dopiero testować wśród tego co mają na sklepie, bo wypożyczyć wzmaka do domu to sie boje (mam dwie lewe ręce )

"Demon to some , angel to others ..."

Moderator działu "Film/muzyka/książki"

INSOMNIA
 Wysłana - 16 kwiecień 2003 22:49      [zgłoszenie naruszenia]

Jak możesz pożyczyć coś ze sklepu to bierz. Nie pękaj przecierz to nie jajka. Podłączysz u siebie w pokoju pod resztę systemu i będzie ok. Ja od swojego kolesia ze sklepu pożyczałem już pare rzeczy i było ok. Raz nawet brałem na weekend takie duże Heco, lubię ten sport i tyle.

Rendy

INSOMNIA
 Wysłana - 16 kwiecień 2003 23:12       [zgłoszenie naruszenia]

jak na razie jedyne co pożyczałem to interkonekty Ale spoko, zobacze

"Demon to some , angel to others ..."

Moderator działu "Film/muzyka/książki"

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   poprzednia

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

HIGH END

Strony: 1 2