Dla tych co nie wiedz± co to hattrick: Hattrick jest wyj±tkow± gr± - internetowym mened¿erem pi³karskim, i to darmowym. Mo¿esz tutaj stworzyæ swój w³asny klub pi³karski, zbudowaæ dru¿ynê marzeñ i rywalizowaæ z setkami tysiêcy rzeczywistych ludzi z ca³ego ¶wiata.
Temat zak³adam dla tych co maj± dru¿yny w hattrick'u i aktywnie je prowadz±, mo¿emy tu wymieniaæ siê do¶wiadczeniami, pogl±dami i chwaliæ wynikami swoich dru¿yn.
Mo¿emy sobie przy okazji zorganizowaæ Turniej INSO je¶li znajdzie siê wystarczaj±ca liczba zainteresowanych menad¿erów.
No i skoro za³o¿y³em temat to przedstawiê swoje dotychczasowe sukcesy w tej grze:
- klub prowadzê od 13 maja 2006
- mój klub to: FC Foxs Milicz
- obecna liga: V.44
Taktyka: generalnie gram z kontry, gdy¿ mój zespó³ oparty jest na silnej obronie, trenujê g³ównie defensywê w trakcie sezonu.
Je¶li znajd± siê chêtni jestem chêtny do³±czyæ do turnieju inso.
W grze z kontry kluczowe znaczenie ma obrona i po¶rednio atak obu dru¿yn, przede wszystkim wiêksze szanse ma dru¿yna maj±ca mocniejsz± obronê, potem brany jest pod uwagê atak, oczywi¶cie poziom pomocy musi byæ podobny, bo wiadomo ¿e kto¶ maj±cy solidn± pomoc nie ma zbyt wielkich szans z mistrzowsk± pomoc± Nawet graj±c kontr± z lepsz± obron±.
Ja dzi¶ wygra³em 4-2 trochê w sumie mnie zaskoczy³ ten wynik po ostatnich s³abych moich meczach, ale ten sezon uwa¿am na przej¶ciowy gdy¿ wymieniam kilku kluczowych graczy aby "odm³odziæ" sk³ad.
Dla mnie powinni co¶ zmieniæ z treningiem bo bezsensu jest ¿e zawodnik mo¿e tylko uczyæ siê np rozgrywania i nic wiêcej. Druga sprawa ¿e bardzo ³atwo jest oszukiwaæ tworz±c multum klubów córek rozsianych po ró¿nych krajach i prowadziæ zawy¿one transfery. W swojej krótkiej karierze nie sprzeda³em ¿adnego dobrego zawodnika który osi±gn±³ cenê powy¿ej ¶redniej dla przyk³adu ¶rednia cena to 8kk a kto¶ sprzedaje podobnego za 14kk. Oczywi¶cie maj± tam jakie¶ regulacje ¿e na przyk³ad nie sprzedasz zawodnika wartego 5kk za 20kk bo po jakim¶ czasie pieni±dze przepadaj±. Sam nie oszukuje bo ma³o mam czasu ale by³y lokator potrafi³ 12 h przesiedzieæ optymalizuj±c swoje klubiki %)
"Only the deads will see the end of war"
MODERATOR MILITARIÓW od 2007 :-)
INSOMNIA 2013
conin wy¶lij mi zapro na sparing na przysz³y tydzieñ...