zazwyczaj jak sie zrobi taki maly trojkat jak powiedzialem to "trudno jest zmiescic" w nim ostatnie zdanie.
jesli ktos komus zrobi ten trojkat to na ostatnie pytanie powie glosno (zazwyczaj) tutaj sie to nie zmiesci ; badz jest "tutaj" zsa malo miejsca lub to jest za male!!! i wtedy zlapalismy na slowkach ta osobe :-]
czy kapujecie teraz??
jest gorzej niz myslalem
chodzi o to ze gdy komus zrobimy ten trojkat taki maly to nie sposob jest w nim napisac ostatniego zdania wyraznie i nie najezdzajac na krawedzie wiec wniosek tego co pisze wychodzi tylko jeden po tym jak zadajesz ostatnie pytanie gosciu mysli sobie szybko i mowi ze przeciez tutaj to nie wejdzie bo jest tutaj za malo miejsca i w ten sposob odpowiada na Twoje pytanie
p.s a to ze jest tam stalin i lenin to nic nie znaczy moze byc kto inny mam nadziejeze juz wszystko jasne
Jednak nie polecam tej gry jak wyżej pisałem Skumałem ją i sądzę ,że nic ciekawego...
jesli robisz to komus to zazwyczaj jest tak ze na ostatnie pytanie nie mozna sie zmiescic tak aby bylo wyraznie i zeby nie najezdzac na linnie , a wiec wniosek piszacego wychodzi tylko jeden po tym jak mu zadajesz pytanie ostatnie piszacy stwierdza ze niestety "tutaj sie nic nie zmiesci" i tym samym odpowiada Ci napytanie
p.s wlasnie powiem Ci ze we wstawionym towarzystwie to bylo robione i polewka byla niezla