Autor |
"Homoseksualizm - cecha wrodzona czy nabyta?" |
|
OloKK
|
Dżony Dep
|
|
|
|
fazimodo
|
|
tego, którego nazwał kryptopedałem
Zmieniony przez - fazimodo w dniu 2009-06-19 17:54:33
|
|
OloKK
|
Dżony Dep
|
|
Tego kryptopedała post wyżej nad nim? O nim mówisz czy jeszcze kogoś masz na myśli?
[www.facebook.com/olokk] |
Ekspert -
 |
|
|
fazimodo
|
|
No i sam siebie też powinieneś zbanować teraz.
Żeby moderatorzy tacy nietolerancyjni byli i takich uwłaczających ludzkiej godności słów używali. I to jeszcze w takim poważnym dziale.
|
|
INSOMNIA
|
|
Jego zbanuje na stale, dostal juz 2 bany i kilkukrotne ostrzezenie, zeby nie spamowac mi dzialu bluzgami, a dalej do niego to nie dociera.
Zmieniony przez - seba5700 w dniu 2009-06-19 18:03:23 |
 |
|
|
kubadruzy
|
|
A siebie zbanuj za obrażanie uzytkownika. Pedale. |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Posluchaj kolorowa ci.po, nie obchodza mnie twoje homofobie, ale ubieraj te swoje fatalaszki i spi.erdalaj na rowerek robic zdjecia ala gracjan z kolesiami, wklejaj to sobie dalej do naszych zdjec. Mozesz tez sie zachwycac rozwymi koszulkami jakis bambusow w dziale moda i uroda, ale nie bedziesz mi tutaj wlazil z haslami pedaly do gazu itp, bo to moj dzial i tutaj takie pi.zdy jak ty, takich akcji nie robia. Masz cos do mnie, to na nastepnym zlocie mozesz mi to wytlumaczyc, a tak sie odpier.dol. Za kazda nastepna bluzge bede banowal kazde twoje konto, nie masz wstepu do tego dzialu, nie podoba sie to jak zdanie wyzej.
Zmieniony przez - seba5700 w dniu 2009-06-19 18:15:58 |
 |
|
|
kubadruzy
|
|
moderator forum do usera : kolorowa cipo, s******laj, murzyn=bambus, ****o, od******* sie
brawo kolego, pokazales w koncu i udowodniles to co mowilem o tobie wczesniej - jestes zwykłym łysym głupkiem spod bloku, bez szkoły, bez pracy, dresiarz z siłowni, a w głowce siano. |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
regon ci podac kretynie?
zreszta nie bede ze spamerem dyskutowal. |
 |
|
|
Daer