Autor |
"Homoseksualizm - cecha wrodzona czy nabyta?" |
|
kruchy5
|
|
|
|
TheKleszcz
|
|
TheKleszcz podaj jakieś źródło gdzie byłaby podana konkretna informacja typu:naukowcy optujący za tezą osoby homoseksualne są zaburzone psychicznie badali tylko tych którzy mają ze swym homoseksualizmem problemy.
R.C.Carson, J.N.Butcher, S.Mineka: Psychologia zaburzeń, vol.2. Tłum. W. Dietrich i in. Gdańsk, 2003, s.625.
Ps.:Mój koleżka ma wrodzoną wadę serca.I leczy się.Coś z nim nie tak?
A ja mam wrodzone czarne oczy. I się nie leczę. Coś ze mną nie tak?
Zmieniony przez - TheKleszcz w dniu 2009-06-20 21:42:03
 |
|
|
indecent
|
|
"Pastor baptystów Fred Phelps to człowiek, którego zna już chyba cała Ameryka. W ciągu ostatnich 12 lat duchowny z Wesboro Baptist Church w Topeka w stanie Kansas zorganizował aż 22 000 (!) pikiet w całych Stanach Zjednoczonych, a także poza granicami tego kraju. Co z takim zapałem głosi wielebny Phelps? Ewangelię? Miłość bliźniego? Bynajmniej, pastor głosi, że "God hates fags" - "Bóg nienawidzi pedałów"! Jeżeli homofobia - strach i nienawiść wobec homoseksualistów - jest rodzajem zaburzenia osobowości, to wielebny Phelpsa jest okazem wręcz akademickim"
To prawda bóg nienawidzi gejów |
 |
|
|
TheKleszcz
|
|
|
|
ziemon
|
LADY
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
j/ziemon
Z księżmi katolickimi włącznie-mało co mnie tak wkurza jak duchowny który nie szanuje swoich zobowiązań i powinności
to musisz być baaardzo wkurzonym człowiekiem |
 |
|
|
kruchy5
|
|
a jak to się ma do homoseksualistów? jakbyś rozwinął tę myśl?
A tak:
Moim zdaniem przeciętny homoseksualista ma priorytety względem seksu ułożone tak jak chłopak w okresie dojrzewania.Niezdrowa fascynacja połączona z brakiem odpowiedzialności.A to w dorosłym życiu może prowadzić do jakichś tam form uzależnienia i poszukiwania coraz mocniejszych wrażeń.
I to jest właśnie to nieuporządkowanie które może mieć negatywny wpływ na innych .
to musisz być baaardzo wkurzonym człowiekiem
Tak.
Kilku debili w dużej grupie może położyć na łopatki całe przedsięwzięcie.I to logiczne że przeciwnicy cynicznie to wykorzystają.To mnie wkurza jeszcze bardziej.
|
Specjalista -
 |
|
|
ziemon
|
LADY
|
|
Moim zdaniem przeciętny homoseksualista ma priorytety względem seksu ułożone tak jak chłopak w okresie dojrzewania. Niezdrowa fascynacja połączona z brakiem odpowiedzialności.
wybacz Kruchy - szanuję Twoje zdanie, ale to co tu prezentujesz to politycznie poprawne i ładne nazwane (szczególnie ta "niezdrowa fascynacja") zaglądanie dorosłym ludziom do łóżka
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Moim zdaniem przeciętny homoseksualista ma priorytety względem seksu ułożone tak jak chłopak w okresie dojrzewania.
Czemu tak uważasz? Znasz osobiście wielu homoseksualistów, że pozwalasz sobie na takie stwierdzenie? Na jakiej podstawie tak twierdzisz? |
 |
|
|
kruchy5
|
|
Nie muszę zaglądać dorosłym ludziom do łóżka wystarczy zerknąć na portale gejowskie i zobaczyć co proponują innym logujący się tam użytkownicy.
|
Specjalista -
 |
|