FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 32901 razy ¬

ROZRYWKA | Zdrowie
Honorowe krwiodastwo 
[powiadom znajomego]    
Autor "Honorowe krwiodastwo"   

szuszun
 Wysłana - 23 lipiec 2009 10:16      [zgłoszenie naruszenia]

Witam wszystkich!wiem że to nie temat na temat ale jest tu najwięcej wypowiedzi a ja mam duży problem związany chyba z kriwę proszę pomożcie
bardzo chciałabym się dowiedzieć czy wiecie co mi jest (czego są to objawy)
Więc tak kilka miesięcy temu byłam w lekarza dlatego ,że mam nadciśnienie wyszło mi że mam niskie płytki krwi.
hm...ale nico lekarz coś wspominał o tym czego mam takie zimne ręce czy coś takiego że krew mi do rąk nie dopływa ............ czy coś ale nic poza tym nic mi nie przepisał ani nic.
Do tego gdy leże na łóżku to szybko drętwieją mi ręce , do tego ale to juz od dawna ale w ostatnim czasie bardzo skupiła się moja uwaga na tym że wszędzie na całym ciele mam siniaki czego ? zapewniam że nikt mnie nie bije no i to co mnie dziś zmartwił oto to że dzisiaj berz niczego chodziaż nigdy mi się to nie dzieje puściała mi się krew z nosa.Jeżeli ktoś może mi pomuc proszę piszcie jestem tu nowa ale liczę na waszą pomoc jutro pójde do lekarza to może zrobie badania trzymajcie kciuki żeby wszystko było OK

Fluff.y
 Wysłana - 5 sierpień 2009 00:04      [zgłoszenie naruszenia]

W zeszłym tygodniu po raz pierwszy oddałem krew. Fajna sprawa. Nic nie boli, a ile satysfakcji :) I ile zapłaty: koszulka, dziesięć czekolad, antystresowe serduszko i obiad Pójdę za dwa miesiące znowu

'Hen, tam wysoko już jest z niebem jesiennym góra Fuji'

lNSOMNIA
 Wysłana - 5 październik 2009 14:52      [zgłoszenie naruszenia]

Gdzie tak daja ? Ja mam marnej jakosci 8 czekalad i tyle

Niech znikną Ci co się przeszłością szczycą
albowiem każda dziwka też była dziewicą.

Fluff.y
 Wysłana - 5 październik 2009 19:57      [zgłoszenie naruszenia]

Dawali tak w tym roku na Woodstock

Sonrisa
 Wysłana - 8 październik 2009 13:27      [zgłoszenie naruszenia]

ja chciałam dzisiaj oddać i nie mogłam, bo mam coś z krwią. lekarz mi powiedział, że mam mało neutrocytów, a dużo za dużo monocytów czy coś takiego. mówił coś jeszcze o limfocytach, ale nie pamiętam dokładnie, a z wyników nie umiem odczytać.

Gimme fuel. Gimme fire. Gimme that which I desire ^^

nervadame
 Wysłana - 17 grudzień 2009 22:28      [zgłoszenie naruszenia]

ja bylam oddać krew 24 listopada a raczej chcialam... po badaniach okazalo sie ze mam za mało żelaza więc nie mogłam... :( ale za miesiąc idę znów :)

Sylwio
 Wysłana - 30 marzec 2010 13:08      [zgłoszenie naruszenia]

wie ktos moze gdzie w Słupsku mozna krew oddać?

Angel...
 Wysłana - 30 marzec 2010 13:20      [zgłoszenie naruszenia]

najgorsze jest to, ze mowia ze niby conajmniej 50 kg, ale jak powiedzialam babce, ze waze 51 to powiedziala ze i tak mi nie pobiora, nie wiem czy nie uwierzyla, czy jednak ta granica jest wyzej.

a i tam na pierwszej stronie jest blad - teraz oddaje sie po slusznym sniadaniu (przynajmniej nas sie pytali, czy zjedlismy porzadne sniadanie i dokarmiali nas na miejscu )

Znawca -

Fluff.y
 Wysłana - 24 lipiec 2010 21:35      [zgłoszenie naruszenia]

Ja jem zawsze kaloryczne, ale lekkie śniadanie. Na miejscu są jeszcze ciasteczka i herbata albo kawa do wyboru, a potem sok. Ile minut oddajecie? Ja miałem ostatnio chyba 5:25

Zmieniony przez - Fluff.y w dniu 2010-07-24 21:36:24

xSwiezak
nieświeży
 Wysłana - 7 wrzesień 2010 20:09      [zgłoszenie naruszenia]

Ciasteczka?! Dokarmianie na miejscu?!
Rozbój w biały dzień, burżujstwo!

Ja dostaje tylko kubeczek soku przed oddaniem

Ostatnio zamiast soku w kartoniku dostałem długopis! Moja grupa krwi nie należy do rzadkich, a mimo to pielęgniarki wydzwaniają jak ktoś się nie pojawi. Wnioskuję, że jest niedosyt ludzi, a mimo to nawet czekolady są jakieś czeskie czy tam słowackie.
Nie żebym zdawał krew, bo lubie slodycze, ale jak patrze na tą stację to bieda aż piszczy.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 23 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Honorowe krwiodastwo

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23