Autor |
"Honorowe krwiodastwo" |
|
szuszun
|
|
|
|
Fluff.y
|
|
|
|
lNSOMNIA
|
|
Gdzie tak daja ? Ja mam marnej jakosci 8 czekalad i tyle
|
|
Fluff.y
|
|
Dawali tak w tym roku na Woodstock
|
Sonrisa
|
|
ja chciałam dzisiaj oddać i nie mogłam, bo mam coś z krwią. lekarz mi powiedział, że mam mało neutrocytów, a dużo za dużo monocytów czy coś takiego. mówił coś jeszcze o limfocytach, ale nie pamiętam dokładnie, a z wyników nie umiem odczytać.
|
nervadame
|
|
ja bylam oddać krew 24 listopada a raczej chcialam... po badaniach okazalo sie ze mam za mało żelaza więc nie mogłam... :( ale za miesiąc idę znów :) |
 |
|
|
Sylwio
|
|
wie ktos moze gdzie w Słupsku mozna krew oddać? |
 |
|
|
Angel...
|
|
najgorsze jest to, ze mowia ze niby conajmniej 50 kg, ale jak powiedzialam babce, ze waze 51 to powiedziala ze i tak mi nie pobiora, nie wiem czy nie uwierzyla, czy jednak ta granica jest wyzej.
a i tam na pierwszej stronie jest blad - teraz oddaje sie po slusznym sniadaniu (przynajmniej nas sie pytali, czy zjedlismy porzadne sniadanie i dokarmiali nas na miejscu ) |
Znawca -
 |
|
|
Fluff.y
|
|
Ja jem zawsze kaloryczne, ale lekkie śniadanie. Na miejscu są jeszcze ciasteczka i herbata albo kawa do wyboru, a potem sok. Ile minut oddajecie? Ja miałem ostatnio chyba 5:25
Zmieniony przez - Fluff.y w dniu 2010-07-24 21:36:24
|
xSwiezak
|
nieświeży
|
|
Ciasteczka?! Dokarmianie na miejscu?!
Rozbój w biały dzień, burżujstwo!
Ja dostaje tylko kubeczek soku przed oddaniem
Ostatnio zamiast soku w kartoniku dostałem długopis! Moja grupa krwi nie należy do rzadkich, a mimo to pielęgniarki wydzwaniają jak ktoś się nie pojawi. Wnioskuję, że jest niedosyt ludzi, a mimo to nawet czekolady są jakieś czeskie czy tam słowackie.
Nie żebym zdawał krew, bo lubie slodycze, ale jak patrze na tą stację to bieda aż piszczy.
|
 |
|