Autor |
"Honorowe krwiodastwo" |
|
Bacarti
|
|
bo mialem podejrzenie zoltaczki :/ ze niby mialem kontakt z wirusem ze mam przeciwciala...:/ z jednej strony chetnie bym oddal,bo nic mnie to nie kosztuje...ale z drugiej jak mam zyc znow pol roku w niepewnosci,co mi jest...i zkad sie to wzielo...:-/
|
krzysiekk1
|
|
ja wczoraj oddawalem 2 raz krew a obok mnie oddawal taki starszy mezczyzna i zaczolem z nim rozmawiac okazalo sie ze on oddal juz 80 litrow krwi
|
 |
|
|
pawerty
|
|
narazie 2 razy oddałem,w niedługim czasie oddam 3 raz
a co do tego wyżej opisywanego Pana powinien dostać jakieś odznaczenie i odpowiednio za to nagrodzony
Zmieniony przez - pawerty w dniu 2008-02-09 16:31:23 |
 |
|
|
pajak987
|
|
Oddalem 4 razy ale jestem mietki i wiecej nie pojde |
 |
|
|
Saida
|
|
i ten pan najpewniej jest już w jakiś sposób nagrodzony A i odznaczenie też pewnie dostał.
Ja jakoś w marcu idę oddać trzeci raz.
|
|
khanu
|
|
To fajne uczucie kiedy czujesz ze komus pomogles a jeszcze lepsze kiedy przychodzi wielki koks... pewny swoich mozliwosci... oddaje... wstaje... pada... i nie moga go podniesc... |
 |
|
|
Bacarti
|
|
pamietam tez w szkole jak oddawalismy i przyszla kolej ze pozer na fotelu usiadl ;D w zyciu go takie bladego nie widzialem
|
Saida
|
|
|
|
pajak987
|
|
Jak ja oddawalem pierwszy raz to elegancko sie czułem (nawet wieczorem polowke bimbru na 3 wypilismy bo z wesela zostało )
Drugim razem tez elegancko tylko ze potem jak chcialem sprawdzic czy juz dziurke zatamowalem to krew trysnęła mało w oko nie dostałem, no i zmiekłem troche.
Sam nie wiem od czego to zalezy czy ktos zasłabnie czy nie, napewno nie od tego czy sie boi. |
 |
|
|
Saida
|
|
też trochę od tego,od dyspozycji w danym dniu,od cisnienia atmosferycznego,od naszego ciśnienia,od spadku cukru... mnóstwo przyczyn zasłabnięć może być
|