Autor |
"I need help;/..." |
|
Bra
|
|
Wysłana - 5 marzec 2006 17:45 | zgło¶ naruszenie regulaminu
SprawdĽ ile procent masz tłuszczu |
hello mam zonka mianowoicie heh problem z penisem koncowka(orzecha> jest wokol bardzo czerwona wrecz purpurowa troche spuchnieta i swedzi a podczas stosunku tym bardziej strasznie swedzi niewiem co zrobic spotkaliscie sie z czyms takim??
| |
|
 |
|
|
thornman
|
|
|
|
kiczamba
|
|
|
|
Bra
|
|
hmm no dermatolog jak nie zejdzie to pojde ale kiczamba czy jak ci tam czarna mamba nie przeginaj z syfami syfa to moze ty masz napewno nie ja... powiedzialbym cos wiecej ale nie bede sie znizal do twojego poziomu |
 |
|
|
tommy82
|
|
Nie chce Ci nic zarzucac, ale moze ostatnio poprostu nie dbales nalezycie o higiene...
|
butt3rfly
|
|
jaki tam syf..
prawdopodobnie masz grzybice.. nie ma sie czego wstydzic. zarazieles sie pewnie od dziewczyny, ale nie mysl od razu, ze ona Cie zdradzila..
drożdżak bardzo szybko rozwija sie w ¶rodowisku ciepłym..
Moglo to byc spowodowane osłabieniem organizmu, przyjowaniem antybiotyków, tabletkami hormonalnymi..
Daltego jak najszybciej udaj sie do lekarza rodzinnego.. Porozmawiaj szczerze z partnerka, czy nie zauwazyla u siebie niepokojacych sygnałow takiech jak upławy, ból podczas stosunku.
Leczenie musicie podj±ć razem!
Nie ma sie czego wstydzic, zdraza sie to przeciez bardzo czesto.
Jesli z jakiegos powodu musialbys czekac na wizyte, idz do apteki i kup sobie masc bez recepty Clotrimazolum i smaruj nia czlonka. Masc jest tania ok. 3 zł cos takiego.
|
Specjalista -
 |
|
|
Jaroch
|
|
|
|
PL4Y3R
|
|
|
|
butt3rfly
|
|
Syf a grzybica to jest roznica panowie syf czyli kiła jest o wiele powazniejsza..
Nia mozna sie zarazic nawet przez pocałunek.. Objawy sa zupełnie inne.
Cytuję: "zaczerwienienie skóry, gor±czka, bóle głowy i gardła, obrzęk węzłów chłonnych, bóle, wypadanie włosów, różowe pasma na skórze. W niektórych przypadkach dochodzi do zapalenia opon mózgowych, infekcji oczu, niewydolno¶ci nerek."
no i oczywiscie owrzodzenie narzadow płciowych..
|
Specjalista -
 |
|
|
PL4Y3R
|
|
|
|
butt3rfly
|