Autor |
"I will survive" |
|
VLAD.IV
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
wierz mi, nie potzebne mi sa oklady. I dalej drazenie, Vlad co ty chcsz udowodnic? Przypadek opisany tutaj juz sie skonczyl, tego nie ma, FINITO i co mam rozpaczac, ale po co, jak ja nie czuje takiej potrzeby? |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
I jedno pytanko. Trwalbys w zwiazku, ktory by ci nie odpowiadal czy raz dwa bys sie ulotnil? & |
 |
|
|
VLAD.IV
|
|
Wydaje mi się, że Twoja postawa, takie niby lekkie podejscie do tematu, jest tarczą ochronną, którą stworzył Twoj umysł, niezbędną, by nie ogarnęła Cie czarna rozpacz...
I czy bym trwał - oczywiście, że nie, ale wydaje mi się, że taki wariant nie miał miejsca w Twoim przypadku...
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
Malevin
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
Vlad, ale dlaczego ty ciagle mi cos zarzucasz, oceniasz itd najwyrazniejbardzo interesuje cie moja skromna osoba . Jesli chodzi o przzwyczajenie, jak najbardziej jesli komus to odpowiada, tylo ze nasluchalam sie chyba za duzo skarg od malzenstw ktore twierdza, zejakos tak nudno.. |
 |
|
|
Malevin
|
|
|
|
VLAD.IV
|
|
|
|
ysabell
|
|
zycie wcale nie musi być nudne Almighty Vlad
|
|
VLAD.IV
|
|
Ysa... doskonale wiesz o jaki rodzaj nudy mi chodzi...
Ale te popieprzone kreatywno-asertywne szczury, szukające ciągłych stymulacji i silniejszych bodźców... wychowane na lasujących mózgi kursach i szkoleniach motywacyjnych, nie pojmują pewnych prawideł rządzących codziennością
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|