Autor |
"I will survive" |
|
Malevin
|
|
|
|
SaharVS
|
%-)
|
|
Ja tez moge poromansowac z Vladem ?!
Vlad a czemu slonce jest zolte? A dlaczego my mielismy krola a rosja cara? A ile nog ma stonoga?
Zmieniony przez - SaharVS w dniu 2006-10-06 10:40:56
Specjalista -
 |
|
|
ysabell
|
|
|
|
Malevin
|
|
Dlaczego Słońce jest żółte?
Gwiazdy, które mają najwyższą temperaturę wydają się nam niebieskie, te o najniższej temperaturze mają kolor czerwony. Pomiędzy znajdują się gwiazdy, które spalają się na biało, żółto lub pomarańczowo. Nasze Słońce jest gwiazdą o średniej temperaturze i dlatego spala się na żółto.
Ile stonoga ma nóg?
Żadna ze stonóg w rzeczywistości nie posiada stu nóg, mimo że znamy prawie 2800 gatunków z grupy nazywanej stonogami.
Naukowcy z w Wielkiej Brytanii odkryli, że obrębie poszczególnych gatunków liczba nóg może być różna. Badania wykazały, że 30 nóg to minimum, jakie może posiadać stonoga, ale odkryto także gatunki posiadające 400 nóg!
A dlaczego rosja miala cara a my krola? Tego nie znalazlem. Czy odpowiedzi cie zadawalaja?
A i nie wiem czy znajdziesz tutaj takich co powiedza "chcialbym byc taki jak Vlad".. Bo nie mozna oceniac kogos po tym co pisze na forum i chciec byc takim jak on przez jakies wypowiedzi..
Zmieniony przez - Malevin w dniu 2006-10-06 10:48:06 |
Specjalista -
 |
|
|
Methos
|
|
bo w Rosji panował CARAT -> car, a u nas monarchia -> król
w sumie na jedno to wychodziło...
bo carat to tez pewnego rodzaju monarchia tyle ze "bardzij" absolutna
Zmieniony przez - Methos w dniu 2006-10-06 10:50:17 |
Znawca -
 |
|
|
VLAD.IV
|
|
car wszechrosji był rosyjskim odpowiednikiem cesarza... która to tytulatura jest poniekąd wyższa w hierarchii od króla...
A prawo do tytułu cesarskiego zaczęły się od małżeństwa Iwana III Srogiego z Zoe Paleolog córką cesarza Bizancjum ...
Zmieniony przez - VLAD.IV w dniu 2006-10-06 10:58:19
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
hallucyon
|
|
Wydaje mi się, że Twoja postawa, takie niby lekkie podejscie do tematu, jest tarczą ochronną, którą stworzył Twoj umysł, niezbędną, by nie ogarnęła Cie czarna rozpacz...
I czy bym trwał - oczywiście, że nie, ale wydaje mi się, że taki wariant nie miał miejsca w Twoim przypadku...
A mnie się wydaje, VLAD.IV, że coś się Tobie dzisiaj nadzwyczaj dużo wydaje jeśli chodzi o wasząguru .
Waszaguru zmienila stosunek do Vlada.. i to mocno.. juz nawet nie naskakuje na niego ale zarzuca mu ze jest ciekawy jej osoby.. kolejna ktora najpierw mowi ze Vlad pieprzy glupoty jak potluczony a potem pada jego ofiara
To działa także w drugą stronę, Malevin: jeszcze trochę, a zgadają się nam papużki dwie . |
Ekspert -
 |
|
|
Sweet69
|
|
Sweet - bo ja nie jestem zwykłym śmiertelnikiem
A niektóre kobiety to się nawet mnie boją...
Vlad  |
Ekspert -
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
|
|
VLAD.IV
|