Ever na prezydenta Sorry ale musialem to powiedziec :P Czytam ostatnio jego wypowiedzi i musze przyznac ze chlop ma racje :P A teraz, moje male zdanie. Ciekaw jestem ile ma lat autorka tematu ?? Wydaje mi sie ze to jeszcze jedna z wielu typowych malolatek. Wypowiada sie na foryum bo chce byc trendi czy jak to tam sie zwie :P Ten pisk opon i ta wodeczka to mnie wzruszyla :P Podejrzewam ze tam nawet milosci nie bylo, ale dzisiejsze nastolatki prowadzanie sie z gogusiem obwieszonym zlotymi kajdanami, ktory ma stara zagazowana BMK'e w garazu nazywa miloscia :P No i ta wodeczka, widac ze tak naprawde masz w nosie czy bedziecie razem czy nie i tak przeciez idziesz na wodeczke przy ktorej bedzie tyle nowych "milosci" do poznania :P A wiec jak juz to Ever napisal zapraszamy za 4 miesiace
fantazja Cie ponosi Altek
Hail Gods Of War
Altek wyluzuj, co Ty.....jakiś taki......a niekoniecznie to musi być miłość, po prostu dobrze się rozumieli, jak zwał tak zwał....
fakt ponioslo oj ponioslo, widac ulanska fantazja sie mu udzielila co nie zmienia tematu, mi tez sie wydaje ze autorka to nastka... albo ma te 30 lat i sie zachowuje jak nastka (to z piskiem opon mnie calkiem roz***alo )
a poza tym dzień chłopaka jest cały rok podobno tylko baby mają 8 marca...