FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 20662 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
I will survive 
[powiadom znajomego]    
Autor "I will survive"   

hallucyon
 Wysłana - 3 październik 2006 07:47      [zgłoszenie naruszenia]

Typowy pseudofilozoficzny bełkot...

Dzięki .

Piszesz, że raz utraconego zaufania nie da się odzyskać, a na końcu piszesz, że jeśli ktoś już zawiódł może zrobić to ponownie.

Użyłem chyba niezrozumiałego skrótu myślowego. Zdanie o ponownym zawiedzeniu zaufania odnosi się do sytuacji i osób, które dostały drugą szansę.

Alles klar ?

Skoro więc dopuszczasz możliwość, że ktoś może zawieść ponownie, to najpierw trza to zaufanie znowu mieć...

Ja nie dopuszczam. Pisałem o hipotetycznej sytuacji.

LukRecJo, ależ Ty bronisz zmieniających się i odzyskujących utracone zaufanie osób .

Zmieniony przez - hallucyon w dniu 2006-10-03 07:49:01

Ekspert -

matyldaprj
 Wysłana - 3 październik 2006 10:09      [zgłoszenie naruszenia]

waszaguru przede wszystkim to nie duma nie pozwala Ci zadzwonić.Czujesz się zraniona i tak naprawdę większość kobiet ma coś takiego,że nie walczy bo to bez sensu przecież.Bo przeznaczenie,bo nie wypada się narzucać bo tak miało być bo widocznie na niego nie zasługiwałam...Taki tok myśle nia jest absolutnie normalny i nienormalny,normalny w sensie,że często spotykany.

A może on by chciał byś powalczyła?Może nie czuł sie na tyle pewnie,może chce byś udowodniła mu coś w ten sposób?Może byłaś zbyt samodzielna w podejmowaniu decyzji o swoim życiu?Może dałaś mu do zrozumienia,że do Ciebie zawsze należy ostatnie słowo?

Tak sięgając pamięcią wstecz,do dawnych zmartwień swoich i swoich przyjaciółek to warto walczyć, naprawdę.Chocby po to by na końcu się przekonać,że walka nie miała sensu.Ale zawsze po to by wiedzieć,że próbowało się dom końca...

hic et nunc
semper et ubique

Specjalista -

INSOMNIA
 Wysłana - 3 październik 2006 14:51      [zgłoszenie naruszenia]

ehh co wy tak o tym zaufaniu? chociaz...w zasadzie...mam kilkoro przyjaciol ktorym calkowicie ufam, nowopoznanym facetom nie ufam wogole, znajomym ufam jak jest taka potrzeba, a ogolnie zaufanie to piekny dar, ale chyba coraz mniej spotykany na tym swiecie, a przynajniej na wyginieciu.

LukRecJa
 Wysłana - 3 październik 2006 14:56      [zgłoszenie naruszenia]

hallucyonku po prostu każdy moze popełnić błędy. A jako osoba która nie jest nieomylna, rozumiem to doskonale i nie skreślam z góry.

[http://www.youtube.com/watch?v=ksiXn6h-gwo]

Ekspert -

INSOMNIA
 Wysłana - 3 październik 2006 14:56      [zgłoszenie naruszenia]

Kochana matyldoprj nie powalcze , i nie chodzi o dume ani o nic innego, no moze tylko tyle ze nienawidze przegrywac, ale o to ze starajac sie wybadc teren czy takaz walka bylaby wskazana doszlm do wniosku ze absolutnie nie. Napisalam do owego pana iz za nim tesknie (jest to prawda, chociaz czuje ze powoli moja kuracja "antyfacet" zaczyna dzialac) na co otrzymalam odpowiedz: . To mi w zupelnosci wystarcza.I wszystko jasne.

VLAD.IV
 Wysłana - 3 październik 2006 15:35      [zgłoszenie naruszenia]

nasza guru taka bojowa jest na necie...
ciekawe w jakim czasie jest tak naprawdę do rozpracowania (czytaj - zbajerowania)

Sons Of The Gods Today We Shall Die
Open Valhalla's Door
Let The Battle Begin With Swords In The Wind
Hail Gods Of War

Ekspert -

hallucyon
 Wysłana - 3 październik 2006 15:50      [zgłoszenie naruszenia]

hallucyonku po prostu każdy moze popełnić błędy.

A i owszem: errare humanum est.

A jako osoba która nie jest nieomylna, rozumiem to doskonale i nie skreślam z góry.

Też nie jestem nieomylny. W przeciwieństwie do Ciebie jednak, osoba zawodząca moje zaufanie może nawet nie próbować go odzyskiwać, bo i tak to g*wno da. Działa to także w drugą stronę: nawet nie próbuję odbudowywać zaufania, które ktoś do mnie utracił.

Ekspert -

LukRecJa
 Wysłana - 3 październik 2006 15:52      [zgłoszenie naruszenia]

jaki Ty zasadniczy... no no.

Ekspert -

hallucyon
 Wysłana - 3 październik 2006 15:53      [zgłoszenie naruszenia]

Aleś mnie szybko zaklasyfikowała .

Ekspert -

LukRecJa
 Wysłana - 3 październik 2006 15:55      [zgłoszenie naruszenia]

a źle wnioskuję?

Ekspert -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 34 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

I will survive

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34