Autor |
"Imprezowanie, pomocy!!" |
|
zyjemyraz
|
|
Wysłana - 11 maj 2014 12:21 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
siema fariaty ;) mam do was pytanie, co robić, wszystko mi się przejadło, nie mam chęci na jakąkolwiek imprezę.. mało tego, już nic nie działa, alko, płyty, kryształki... nie wiem czego to efekt, może bawienia się przez 5 dni w tygodniu od kilku lat...
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Powoli przestajesz byc dzieckiem, jest czas piaskownicy, jest czas imprez dla nastolatkow, nie mozna cale zycie byc smarkaczem. |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
to sie ewolucjcja nazywa
Zmieniony przez - mxs w dniu 2014-05-11 14:24:44 |
 |
|
|
1900
|
|
Też tak czasem mam, ale to przejściowe. Przynajmniej u mnie - wycisze się na 2-3 tyg i znowu mam ochotę na bajla  |
 |
|
|
qpen
|
|
czym sie zajmujesz, ze balujesz 5 dni w tygodniu? |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
pewnie pracuje na budowie |
 |
|
|
zyjemyraz
|
|
studia kończę, nie ma pracy przy której można sobie aż na tyle pozwolić, jeszcze jakieś depresje mnie dręczą przez to wszystko... polecam wszystkim trzeźwe imprezy
|
lucifer_sm
|
|
proponuje opiaty  |
 |
|
|
Termitek
|
Little boy
|
|
5 dni imprezowania w tyg. też bym się depresji wtedy nabawił
|
worldwar
|
|
bania przeorana i zaczyna się myślenie, a najgorzej, że z tymi używkami, mimo, że już tak nie klepią ciężko będzie zerwać na dobre
|
|
arminasot
|
|
ehh, w jakim miescie imprezujesz?, bo musza byc lipne balety, dobre balety nigdy sie nie nudza... jak jest hajsik, i dobra ekipa, to juz jest wszystko dragi/dupy/ew alko |
 |
|