Od pewnego czasu ,dostaje w nocy głuche z tego numeru 503-187-106. Wiem ,że mogę na was liczyć . Wiecie co z nim zrobić Ważne !!!! Wszystko na Wasz koszt ______________________________ ja niczego się nie boje - skinheadowskie znam przeboje.
dzialamy panowie dzialamy Matka w tarapatach ! _______________________________ %-)
dzwonie i mowie odyeb sie od matki a on mowi ale ja jo kocham jakis pokrecony typ nie ma takiego rozmawiania ze mną zadzwonie go na smierc
sog chłopaki _______________________________ ja niczego się nie boje - skinheadowskie znam przeboje.
mnie powiedzial ze ten dzwonil przedemna umowil sie z nim na lizanie penis a matke chce zgwalcic nie wiem z kim zadarles ale masz przesrane _______________________________ %-)
nie odebral ode mnie telefonu w hydzie zaloz taki
po co dwa tematy ,jeden wystarczy, nie odebrał bo nie masz nic na koncie cebulaku Zmieniony przez - WaszaMatka w dniu 2010-02-08 15:56:57 _______________________________ ja niczego się nie boje - skinheadowskie znam przeboje.
eSeSman poszedł
co napisałeś? _______________________________ ja niczego się nie boje - skinheadowskie znam przeboje.
Że ma się od*******ić od Matki i że Łysy go namierza
_______________________________ ja niczego się nie boje - skinheadowskie znam przeboje.