Sprawdź ile procent masz tłuszczu Płeć: mężczyzna kobieta Obwód pasa (talii) w cm: Masa ciała w kg: sprawdź Czy ktość byłby tak dobry i mi to prztłumaczył na polski? Pozdrawiam
Obwód pasa (talii) w cm:
Masa ciała w kg:
sprawdź
Czy ktość byłby tak dobry i mi to prztłumaczył na polski? Pozdrawiam
"Skala profitu/oprocentowania pochodzaca z handlu/od handlarza." :P
Interest Rate - interest pewnie jako odsetki lub oprocentowanie czyli wysokość oprocentowania/odsetek Derivatives - Instrumenty pochodne, derywaty - rodzaj papierów wartościowych, instrumenty finansowe, Trader - handlarz Może coś takiego: Handlarz (może jakiś makler albo coś) derywatami odsetkowymi/oprocentowanymi Zmieniony przez - abla.mucho w dniu 2007-11-15 12:06:52 _______________________________ "What good will your words do if they can't understand you"
j/w i do Interest Rate Derivatives zalicza sie: interest rate swaps interest rate caps and floors interest rate options czyli Interest Rate Derivatives Trader - handlarz(trejder) w/w instrumentami finansowymi
Ciężko tak bez kontekstu interest rate - stopa procentowa derivative - pochodny interest rate derivatives - (?)pochodne stóp procentowych Interest Rate Derivatives Trader - Człowiek (analityk, menedżer, makler) zajmujący się instrumentami pochodnych stóp procentowych Zmieniony przez - kanawkin w dniu 2007-11-15 13:49:48 _______________________________ IM
Cześć Dziekuję. Bardzo mi pomogliście. Chodziło mi o stanowisko w banku. Pozdrawiam