FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 19791 razy ¬

ROZRYWKA | Sport
Jagiellonia Białystok 
[powiadom znajomego]    
Autor "Jagiellonia Białystok"   

erossi
 Wysłana - 23 sierpień 2009 12:19      [zgłoszenie naruszenia]

tez to mówiłem

jest dobrze

Idę ulicami, gapiąc się na panny hoże
Czarne płaszcze, czarne rury no i czarne Roshe
Rozbity iPhone 6, choć zarabia marne grosze

dort
mistrzu kiczu
 Wysłana - 24 sierpień 2009 11:53      [zgłoszenie naruszenia]

szubko odrobili stratę, ciekawe jak zagrają z Wisłą

"... nie dziękuj, powiem Ci szczerze, pierwszy bym strzaskał pałkę na Twej głowie,
gdyby nie dziatek pacierze..."

Potrzebujesz fotografa ? --->[mietekmalek.com/]

Ekspert -

Pippo
 Wysłana - 25 sierpień 2009 02:08      [zgłoszenie naruszenia]

29-letni Argentyńczyk Alejandro Roberto Gavatorta od wtorku będzie trenował z pierwszym zespołem Jagiellonii . Zawodnik, który posiada również włoskie obywatelstwo w poniedziałek wieczorem ma pojawić się w Białymstoku , by przez kilka najbliższych dni zaprezentować się sztabowi szkoleniowemu zespołu.

Mierzący 185 cm. wzrostu Gavatorta występuje na pozycji środkowego pomocnika. Przez ostatni sezon bronił barw rumuńskiego zespołu Politehnica Iasi i z tym klubem nadal związany jest kontraktem. - Gdybyśmy byli zainteresowani sprowadzeniem tego zawodnika do siebie, wówczas istnieje możliwość, by rozwiązał on ze swoim obecnym pracodawcą umowę - poinformował odpowiedzialny za sprawy transferowe w klubie wiceprezes Cezary Kulesza .

Power wears out those who do not have it.

Hazard

Ekspert -

erossi
 Wysłana - 25 sierpień 2009 09:22      [zgłoszenie naruszenia]

wolałbym Polaka i tak już jest sporo obcokrajowców w Jadze..

Idę ulicami, gapiąc się na panny hoże
Czarne płaszcze, czarne rury no i czarne Roshe
Rozbity iPhone 6, choć zarabia marne grosze

Pippo
 Wysłana - 26 sierpień 2009 03:22      [zgłoszenie naruszenia]

Pomocnik Jagiellonii Białystok Dariusz Jarecki nie zagra w najbliższym spotkaniu z Wisłą Kraków . Powodem jest kontuzja kolana, której zawodnik nabawił się podczas ostatniego spotkania ze Śląskiem Wrocław . W 50. minucie na placu gry zastąpił go Thiago Rangel Cionek .

- Mam naderwane więzadła krzyżowe. Na Wiśle na pewno nie zagram, ale po dwutygodniowej przerwie na reprezentację powinienem dojść do siebie i być gotowym na spotkanie z Lechem Poznań . Kontuzja nie jest jakaś poważniejsza, ale nie jest to również jakaś błaha sprawa - informuje Darek .

- W czasie wślizgu kolano skręciło mi się, poczułem ból, jednak wróciło na swoje miejsce i postanowiłem grać dalej. W drugiej połowie chciałem jeszcze pomóc zespołowi, lecz nie miałem już sił - mówi Jarecki , który w meczu ze Śląskiem zajął miejsce Vahana Gevorgyana , który miał uraz mięśnia dwugłowego uda. - W takiej samej sytuacji był teraz Vahan . Wypadł ze składu na ważny mecz ze Śląskiem , a ja wskoczyłem na jego miejsce. Najważniejsze, że w dalszym ciągu osiągamy dobre wyniki, zawodnicy, którzy wchodzą z ławki nie osłabiają zespołu i najważniejsze jest, że kadra zespołu jest wyrównana - dodaje Jagiellończyk z najdłuższym stażem w zespole.

Jak poinformował przed meczem ze Śląskiem Zdzisław Koryszewski , lekarz Jagiellonii , Gevorgyan powinien być gotowy na spotkanie z " Białą Gwiazdą ".

Hazard

Ekspert -

Pippo
 Wysłana - 30 sierpień 2009 01:01      [zgłoszenie naruszenia]

Wisła Kraków vs Jagiellonia Białystok 2:1

1:0 21' Junior Diaz
2:0 30' Paweł Brożek
2:1 81' Remigiusz Jezierski

Jaga na wyjeździe znów bez zwycięstwa, tak więc pozostaje z zerowym dobytkiem punktowym w ligowej tabeli.

Hazard

Ekspert -

Pippo
 Wysłana - 1 wrzesień 2009 03:18      [zgłoszenie naruszenia]

Młoda Ekstraklasa, 30 sierpnia 2009

Jagiellonia Białystok vs Wisła Kraków 0:0

Jagiellonia Białystok : Majewski - Sulkowski, Niewulis, Daniel Henz, Hryszko (46 Szóstko) - Jakimczuk, Grodzki (74 Ostaszewski), Gondek, Arłukowicz - Murawski (73 Dołubizna), Świderski

Wisła Kraków : Łukasz Jarosiński - Bartosz Kozieł, Mateusz Rajfur, Daniel Cyzio, Wojciech Cygal - Kamil Rado (60 Maciej Papież), Paweł Zalewski, Marek Masiuda (72 Michał Chrapek), Sebastian Janik - Kamil Jeleń, Wojciech Batko (60 Sebastian Leszczak)

Żółte kartki : Grodzki, Henz (Jagiellonia) - Zalewski, Masiuda (Wisła)
Sędzia : Robert Haselbussh.
Widzów : 200

Hazard

Ekspert -

nash69
 Wysłana - 3 wrzesień 2009 13:11      [zgłoszenie naruszenia]

Niesty to już nie ta drużyna co kiedyś. Same obce twarze, pościągali zawodników niewiado skąd, Biłystok reprezentują zawodnic którzy nic nie potrafią o mieście powiedzieć

Pippo
 Wysłana - 20 wrzesień 2009 16:52      [zgłoszenie naruszenia]

Piast Gliwice vs Jagiellonia Białystok 0:0

Podział punktów w Gliwicach.

Zmieniony przez - Pippo w dniu 2009-09-20 16:53:00

Hazard

Ekspert -

dort
mistrzu kiczu
 Wysłana - 21 wrzesień 2009 09:42      [zgłoszenie naruszenia]

no i Jaga na plusie

"... nie dziękuj, powiem Ci szczerze, pierwszy bym strzaskał pałkę na Twej głowie,
gdyby nie dziatek pacierze..."

Potrzebujesz fotografa ? --->[mietekmalek.com/]

Ekspert -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 25 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Jagiellonia Białystok

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25