Autor |
"Jagiellonia Białystok" |
|
erossi
|
|
moze nie tragicznie, a nieskutecznie...
 |
|
|
Castiel
|
|
No ja nie wiem co się dzieje z tą Jagą bo można się dopatrywać tego karniaka z Lechem bo ewidentnie Manu 'znam jeden wers polskiego hymnu' Arboleda wsadził syre pod Vuka i mecz mógłby się potoczyć inaczej. Ale żeby mecz potoczył się inaczej to Frankowski musiałby się obudzić no i druga sprawa brakuje grosika. Essomba miał być za niego a narazie gra gorzej niż Franek. I dlatego mecz inaczej by się nie potoczył.
obanon nie chce mi się szukać
Zmieniony przez - Castiel w dniu 2011-03-21 16:57:48
Zmieniony przez - Castiel w dniu 2011-03-21 16:58:06 |
 |
|
|
Czorny90
|
|
Pierwsza piatka to max co Jaga ugra. Szkoda bo zyczylem Jadze Mistrza bardzo. |
Ekspert -
 |
|
|
obanon
|
|
Moim zdaniem dobrze że teraz jest przerwa na reprezentacje Franek nie pojedzie i może chłop w końcu zacznie być skuteczny jak na jesieni. Gdyby jego skuteczność była 100% to dzisiaj byliśmy dalej liderem. Ja wierze w pudło i puchary w końcu po to ta drużyna była budowana na ten sezon. |
 |
|
|
erossi
|
|
mam nadzieje ze puchary napewno bedą, marzy mi sie wyjazd pucharowy
Wiśle tez za bardzo nie chce sie odskakiwać, za 2tygodnie Wisła-Jaga, mecz chyba o mistrzostwo
 |
|
|
dort
|
mistrzu kiczu
|
|
wydaje mi się, że Probierz urósł trochę w piórka po jesieni, wiosna sprowadza go pomału na ziemię
Ekspert -
 |
|
|
Castiel
|
|
Zobaczymy co pokażą w niedziele. Może w czasie tej śmiesznej przerwy na hehehe że tak zażartuje 'kadrę' wzięli się do roboty i pokażą kto będzie mistrzem w tym sezonie.
No i 2:0 w plecy. Myśle że nie ma ci Probierza oceniać po sezonie za zajęcie przykładowo wysokiego 2-3 miejsca. Bo z taką kadrą jaką ma Jaga to aż dziw bierze że nie tylko że nie wygrywają ale i goli nie ma . Antyfutbol normalnie. Probierz aut do repry by się nadał jak ulał.
A właśnie Franek drugi pod rząd nie wykorzystany karniak
Zmieniony przez - Castiel w dniu 2011-04-03 17:24:43
Zmieniony przez - Castiel w dniu 2011-04-03 17:26:32 |
 |
|
|
dort
|
mistrzu kiczu
|
|
widac brak Grosickiego
Ekspert -
 |
|
|
Rzwirek
|
Capo Di Tutti Capi
|
|
podpasowal wynik Wisły, tylko 3 pkt |
 |
|
|
Czorny90
|
|
Całe szczęscie ze Slask wygral, bo wracaja jakies emocje, cofam słowa o tym, ze juz wszystko zostało w tej materii wyjasnione. |
Ekspert -
 |
|