Autor |
"Jagiellonia Białystok" |
|
FlashBoy
|
|
Juz w srodę w I rundzie PP gramy z Czarnymi Pruszcz Gdański na wyjezdzie....jaki wynik obstawiacie??
|
ziutek43
|
Bukmacher
|
|
|
|
areck
|
|
3-0
|
|
FlashBoy
|
|
ja stawiam 3:0 dla Jagi :D
|
FlashBoy
|
|
Puchar Polski:
Czarni Pruszcz Gdański-Jagiellonia Białystok 1:5(0:1)
Malinowski'90 Cieluch'3'51'86
Konon'54'58
|
FlashBoy
|
|
Czarni:Winsztal-Jersak(46.Zawadziński),Stasiuk,Kwiecień,Jakubiak(56.Malek)-Urbański,Malinowski,Grzelak,Pozniak(62.Różański)-Sutkowski,Sawicki.
|
FlashBoy
|
|
Jagiellonia: Banaszyński - Jakubowski, Zalewski, Trzeciakiewicz, Wasiluk - Falkowski, Speichler, Wincel, Cieluch - Konon, . Żuberek
|
FlashBoy
|
|
na zmiany wchodzili w Jagielloni:Karankiewicz w 66 minucie za Wincla i Gudewicz w 46 minucie za Żuberka
sorki że tak wyszło ale inaczej nie mogłem wrzucić tych składów...;/więcej o meczu na [www.jagiellonia.pl]
|
FlashBoy
|
|
Ryszard Tarasiewicz (trener Jagiellonii Białystok): - Wygraliśmy zasłużenie, będąc zespołem zdecydowanie lepszym, a końcowy wynik spotkania powinien być dużo, dużo wyższy. Niepotrzebna była zwłaszcza nerwówka w I części spotkania, gdzie po 10 minutach powinniśmy prowadzić trzema lub czterema bramkami. Puchary rządzą się swoimi prawami i rokrocznie dochodzi do wielu niespodzianek, tym większe brawa dla chłopaków, że solidnie i z zaangażowaniem podeszli do tego spotkania. Przyznam, że zdecydowanie więcej spodziewałem się po zespole gospodarzy, który po przerwie, gdy myśmy zagrali bardziej zdecydowanie i dokładnie zupełnie opadł z sił. Zwłaszcza Ernest Konon i Mateusz Cieluch stworzyli wiele dogodnych sytuacji do zdobycia bramek.
|
FlashBoy
|
|
no i to narazie tyle o meczu....wystawiliśmy prawei rzerwowy skład a gładko ograliśmy IV ligowy zespół