Sprawdź swoje BMI Płeć: mężczyzna kobieta Masa ciała w kg: Wzrost w cm: sprawdź No Wiec.. Jak czesto uprawiacie sex a jak czesto byscie chcieli ? i jaka ulubiona pozycja ?
Masa ciała w kg:
Wzrost w cm:
sprawdź
No Wiec.. Jak czesto uprawiacie sex a jak czesto byscie chcieli ? i jaka ulubiona pozycja ?
ulubiona pozycja 5 na 1. Jak często? Kiedy tylko przychodzi ochota _______________________________ Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.!;)
przez ostatnie dni to nawet kilka razy dziennie. moje ulubione pozycje to od tyłu i klasyczna, ona lubi na jeźdzca _______________________________ wystrzegaj sie nienawiści - źle wpływa na myślenie
Jakos 2 tyg temu tez mialem taki sexowny weekend ze kilka razy dziennie ;D
od jakiegos czasu to w ogole :P a moja ulubiona to od tylu i jak ja jestem na gorze.
leżąc na boku do tyłu
Przedostatnia odpowiedź =p
Na pająka, 24h na dobę _______________________________ ...i przyznasz mi, że wciąż bolec ci się śni... pjerdolę! zdejmuję kominiare!!!
jak czesto?? taj jak wyzej ktos napisal jak najdzie ochota pozycja?? od tyłu _______________________________ tempy chuj...
Za często Na ośmiornice Zmieniony przez - MoonSp w dniu 2008-12-26 18:30:17 _______________________________ "Atak kosmitów to nic w porównaniu z atakiem głupoty" Moon
a z wlasna reka sie liczy?