Autor |
"Jak czesto uprawiasz seks?" |
|
MotyW
|
|
Wysłana - 8 wrzesień 2004 00:54 | zgłoś naruszenie regulaminu
Zastanawia mnie jak czesto uprawiacie seks i czy chcielibyscie to robic czesciej. W jakich sytuacjach najczesciej nachodzi was ochota, i o jakiej porze.
Ja napisze potem, zeby nikomu nic nie sugerowac.
| |
|
 |
|
|
Redred1
|
|
|
|
misio_xxx
|
|
hmmm sex. dowolna pora dnia, ale najczęsciej wieczorem lub rano.jak częśto? zależy od tego ile jest obowiązków. czasami raz na dzień czasem raz na 2 dni. jak jestesmy zmeczeni to sie poprzytulamy i pogadamy sonie i też jest przyjemnie.
 |
|
|
VooDooDoll
|
|
Kilka razy w tygodniu. Albo kilkanaście. Albo kilkadziesiąt. Nie ma reguły.
Za to nigdy rano. W ciągu dnia albo wieczorem. I obowiązkowo po kąpieli
|
|
misio_xxx
|
|
ja lubie sie kochać, kiedy moja kicia jest cała rozczochrana, po spaniu, słodka i milusi. radość na sam widok. lubie budzić ją całusami w...
Zmieniony przez - misio_xxx w dniu 2004-09-08 01:18:47
 |
|
|
Bareq
|
|
nie doluj mnie bo juz chyba z rok nie ciupcialem :/
|
DeTomaso
|
|
|
|
Gosia_p
|
|
jakis niecaly miesiac temu
to czasem kilka razy dziennie co drugi dzien czasem raz na dwa dni czasem codziennie, roznie to bywalo
zalezy kiedy widzialam sie z moim partnerem
a teraz to jest juz troszke inna sytuacja  |
Ekspert -
 |
|
|
MotyW
|
|
No to czas na mnie, mam 18 lat, i chodze czesto sam z siebie po prostu napalony. Niestety robie to raz na 3-4 dni.. Troche mnie to wkurza, dlatego postanowilem zapytac Was :)
Misio xxx - zgadza sie, to cudowne, szkoda tylko ze to ona zawsze sie pierwsza budzi
Zaraz dorzuce ankiete, ale ankieta to anonimowe i kazdy moze sciemniac..
Wszystkim daje po sogu, czesc |
 |
|
|
MotyW
|
|
|
|
Dj_Smalec
|
|
Codziennie ,ale ilośc razy zmienna,wiadomo że faceci lubią sie kochać rano bo wtedy poziom hormonów mamy najwyższy a kobiety najniższy ,za to wieczorem u babek hormony buzują ,no i laleczka dobrze mówi po kąpieli macie Maxa
 |
|