Hej mam mały problem . Mam 18 lat . Kochałam sie juz z moim chlopakiem jakies nie wiem około kilkunastu razy a także mój pierwszy raz był z nim . Mimo że bardzo się z chłopakiem kochamy i jesteśmy razem od 6 klasy podstawówki to nie odczuwam żadnej przyjemności z seksu. Nie powiem że jest mi źle ale po prostu nic kompletnie nie odczuwam . Bardzo byśmy oboje chcieli żebym odczuwała przyjemność , ale nie wiemy w czym jest problem . Jeżeli ktoś bedzie tak dobry i pomoże , da jakies rady albo cos w tym stylu będe bardzo wdzięczna . Możecie również pisać na e-maila dziekuje.za.pomoc@gmail.com ale to juz jak chcecie wybór należy do was mam nadzieje tylko że pomożecie , bo nie mam z kim innym o tym porozmawiać . Z góry bardzo wam wszystkim dziękuje .
zbyt mało się angażujecie, wasz seks jest monotonny, myślicie tylko o sobie, nie macie techniki...
powyższe możecie naprawić we dwoje
to są najbardziej prawdopodobne przyczyny .. bo skad mamy wiedziec jak wyglada wasz seks?
ewentualnie udaj sie do seksuologa
i najważniejsze! czy sama sobie potrafisz dogodzić?!
Zmieniony przez - szczypek90 w dniu 2009-12-28 11:03:11
ale wlasniejakos nie mam ochoty isc do seksuologa...
a jak mamy to zmienić co robic zeby bylo dobrze ?
hehe nie ze nic nie czuje . ale nie odczuwam po prostu zadnej przyjemnosci... zastanawiam sie ze byc moze to jest spowodowane tym ze nigdy nie bylo tak dokonca romantycznie z dluga gra wstepna.... byc moze to te ma cos wspolnego ... sama juz nie wiem
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję.