witam wszystkich!!!! chcialem sie was prosic o rade jak poderwac pewna laske. tylko oczywiscie sa male problemy:( po pierwsze widze ja tylko 2 razy w tygodniu na anliku dodatkowym. po drugie siedze prawie na przeciwko niej i jest mi raczej ciezko do niej zagadac. po trzecie nie mamy przerw:( no i chyba najgorsze po lekcjach odbieraja ja rodzice. dlatego prosze was o rade jakim sposobem sie mozna z nia umowic piszci chlopaki jakbyscie sie zachowali an moim miejscu i dziewczyny jako ze wy wiedziec najwiecej o tym jak chcialybyscie byc zaproszono na randke i gdzie. aha ona chyba wie ze cos do niej czuje bo sie prawie ciagle na nia patrze :P ale jestem troche niesmialy:(
To proste. Zanim zdąży wyjść i wsiąść do samochodu rodziców, to ją złap po drodze. I wal z mostu od razu.
P.S
Myślałem, że tam napisałeś dodatkowe zajęcia na analiku
No ale jak chcesz to zrobić jakoś wystrzałowo, to tu masz pełno tekstów, ale traktuj to z przymrużeniem oka. Poza tym do tych tekstów trzeba być pewnym siebie. Inaczej wyjdziesz śmiesznie próbując zgrywać machosa.
Stary sprawdzony sposób, dowiedz gdzie mieszka, przewertuj książke telefoniczna, znajdż jej numer, imie znasz napewno skoro macie wspolne lekcje, zadzwon popros ja do telefonu, i powiedz ze chodzicie razem na angielski i spytaj czy nie przeszla by sie z Toba do pizzeri na pizze albo do Pubu na cole :)
efekt murowany, liczy sie zaskoczenie...
Kiedyś dzwonię do jednej i odbiera jej matka:
- słucham?
- dzień dobry. Remi-Thor (oczywiście moje imię) z tej strony, czy zastałem **********
Kobita chyba zaskoczona moim poważnym głosem:
- nie niema, tu taka nie mieszka!
- a to przepraszam musiałem pomylić. Dowidzenia.
- Dowidzenia!
Ja raz mialem tak, ze wiedzialem z ktorego bloku jest typiarka i jej imie, no ale w bloku jest 10 mieszkan. Wiec zaczalem dzwonic od parteru :) Wyszlo ze mieszka pod 9 !!!!!! Stracilem troche kasy na to dzwonienie :)
No 100% nigdy nie ma ...
Podrzucaj jej jakieś karteczki na zajeciach typu "od rana cały dzień myślę o Tobie"... Powinna być zaskoczona i o to chodzi, a jak nawiąże się korespondencja przez liściki zaproponuj jej spotkanie.
poderwac to bardzo proste podchodzisz od tylu wsadzasz rece w jej kieszenie
chwila koncentracji...
...
wciagnij powietrze...
i szybkim ruchem podejdz pod nia i zarzuc ja na barki a potem juz zostanie ci tylko wycisniecie... z tym sie troszke napocisz ale warto%)
"Kto nie szanuje i nie ceni swojej przeszłości, ten nie jest godzien szacunku teraźniejszości,