Co to to to nie . W ka¿dym b±d¼ razie pierwsze wra¿enie(ja to czujê) ¿e robie dobre na kobiecie ale pó¼niej hmm. A mo¿e to wra¿enie nie jest a¿ tak dobre. Mówie Wam: dostaæ numer komórki- niemo¿liwa sprawa wrrr.
Numer komórki by mi sporo u³atwi³ no ale w³asnie dostac go to jest gigant problem.
Sweet ale przecie¿ po tej mi³ej gadce ka¿de pójdzie w swoj± stronê i mo¿liwe, ¿e siê ju¿ nigdy nie zobaczymy... A komóra pozwoli podtrzymaæ t± znajomo¶æ i umówiæ siê na kolejne spotkanie
widocznie one nie uwa¿aj± waszej gadki za mi³±, albo nie wydajesz siê zbyt interesuj±cy by daæ ten g³upi numer i tym samym dac szansê na podtrzymanie znajomosci.
Jak slodka:D Znaczy sie jak panna byla by zadowolona z rozmowy sama postarala by sie o utrzymanie kontaku.
Sadze ze decydujaca role w twoich niepowodzeniach odgrywa twoja determinacja. I panna np po ciekawym poczatku moze w dalszej rozmowie odebrac cie jako desperata albo napalenca. A numer telefonu niewiele zmienia, jezeli nie jestes w stanie zainteresowac panny na zywo to przez telefon twoje szanse tez jakos stanowczo nie wzrosna. Ogolnie podstawa jest zmiana myslenia. Nie zakladaj ze kazda panna z ktora rozmawiasz 5 min bedzie odrazu twoja dziewczyna:D