FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 129308 razy ¬

ROZRYWKA | Miłość
Jak postępować z kobietami - poradnik dla desperata %-) 
[powiadom znajomego]    
Autor "Jak postępować z kobietami - poradnik dla desperata %-)"   

yo3k
 Wysłana - 30 czerwiec 2007 23:17      [zgłoszenie naruszenia]

ja mam zazwyczaj z kumplem tak w pociagu, iz jak wracamy z Gdanska do Tczewa(wsiadamy na takiej stacji gdzie pelno miejsc jest wolnych, a na nastepnych stacjach jest nawal ludzi) z uczelni to zawsze te fajne kobiety przejda na nastepne siedziska... a obok nas usiadzie jakis robol ze SToczni albo stara gruba spocona baba z zakupow ktora jeszcze sie objada kefirem...(do dzis mam to przed oczami:/)
Oczywiscie jakos wzrokiem i usmiechem probuje przywolac ta fajna dziewczyne, ale niestety czasami sie nie udaje... ;> lepiej samemu jest wybierac miejsca obok dziewczyn wtedy sie "cos" zaczyna... ;)
Znacie moze chwyty "hej piekna usiadz kolo mnie?:P"

pieniądze szczęścia nie dają...szczęście daje ich wydawanie ;)

bf_stan
 Wysłana - 1 lipiec 2007 10:44      [zgłoszenie naruszenia]

kufa co za smieci z SEKSU hę?

⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔
 ⇔⇔Z⇔⇔Ł⇔⇔O⇔⇔
⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔

Ekspert -

VidaL
 Wysłana - 1 lipiec 2007 11:00      [zgłoszenie naruszenia]

To akurat nie są śmieci

Ekspert -

bf_stan
 Wysłana - 1 lipiec 2007 11:10      [zgłoszenie naruszenia]

no wiem, czytalem kiedys... (tzn z ciekawosci, nie w roli desperata )
ale ja bym strescil w paru slowach: "kobieta nie bita nie wie czyja jest"

zartuje

⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔
 ⇔⇔Z⇔⇔Ł⇔⇔O⇔⇔
⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔

Ekspert -

BagOfBones
 Wysłana - 4 lipiec 2007 13:56      [zgłoszenie naruszenia]

Wiecie co jest najgorsze? Że tak naprawdę istnieje tylko jedna metoda na poderwanie dziewczyny (trzeba się po prostu przełamać i do niej podejść) i pomimo tego, że każdy doskonale o tym wie i nawet najgorsi frajerzy zdają sobie z tego sprawę, to i tak zakładają tematy w których oczekują sposobów na podryw. Myślę, że ludzie którzy mają problemy z poderwaniem dziewczyny tak naprawdę zakładają te tematy tylko po to, aby móc się wyżalić, bo oni i tak wiedzą, że nic nowego w tej sprawie nie usłyszą (podejdź, zagadaj, poproś o numer, itp.), bo nic nowego w tej sprawie po prostu wymyśleć się nie da! Nie ma złotego środka na podryw! To nie jest przepis na ciasto czy coś w tym stylu. I właśnie to jest najgorsze w tym wszystkim, bo życie nie daje nam żadnego wyboru, tylko stawia bezwzględny warunek: jeżeli potrafisz się przełamać i zagadać dziewczynę - jesteś wygrany; nie potrafisz tego zrobić - przykro mi, ale jesteś frajerem (spróbuj szczęścia w następnym wcieleniu ). Jeżeli ktoś po 20 latach nie ma dziewczyny i nie potrafi się przełamać aby jakąkolwiek poznać, to nie ma mowy, żeby nagle stał się jakimś super macho i wyrywał lachony niczym casanova. Co nie znaczy, że taka osoba będzie sama jak palec do końca życia. Generalnie uważam, że na każdego przyjdzie pora i kiedyś w końcu trafią się takie okoliczności, w których nawet najbardziej nieśmiała osoba zrobi pierwszy krok, albo też trafi na taką dziewczynę która weźmie sprawy w swoje ręce i sama takiego chłopaka poderwie.

Czy komuś się to podoba czy nie, podrywaczem trzeba się niestety urodzić. Owszem, można trochę zwiększyć pewność siebie poprzez częsty trening (zagadywanie przypadkowych dziewczyn, stawianie się w niezręcznych sytuacjach, itp.), ale nie należy spodziewać się drastycznych zmian. Generalnie to każdy zna swoją wartość, a przyczyny obaw przed ewentualnym zrobieniem pierwszego kroku często nie są bezpodstawne. Zastanówmy się, dlaczego jeden jest bardziej pewny siebie i nie ma żadnego problemu żeby poderwać jakąś dziewczynę, a ktoś inny nie może słowa wydusić kiedy jakaś fajna laska znajduje się blisko niego? Nie oszukujmy się, ale wszystko rozbija się o wygląd. Jeżeli nasza powierzchowność nie rzuca na kolana, to choćbyśmy mieli bajer zawodowego konferansjera, to i tak nie poderwiemy żadnej dziewczyny (no może prawie żadnej, ale z wielkimi trudnościami). Ładnemu łatwo jest powiedzieć, że wystarczy tylko podejść i poprosić o numer, nie sądzicie? Taka osoba nie ma żadnych kompleksów, gdyż przez całe życie jej atrakcyjność była potwierdzana przez wianuszek uśmiechniętych dziewczyn, którymi była otaczana. A poza tym, stojąc przed lustrem chyba każdy widzi jak wygląda i jak wysoko może mierzyć. Brzydkiej osobie trudno jest nagle uwierzyć, że jest w stanie poderwać dziewczynę, a już w szczególności, kiedy taka rada pada z ust jakiegoś nażelowanego, opalonego i przypakowanego plejasa. Niestety, ale każdy z nas jest inny (nie każdy wygląda jak grecki bóg) i to co dla jednego jest trudne, dla innego jest niemalże niewykonalne. Co prawda trochę tutaj popadłem w skrajności, ale musiałem nieco przerysować sytuację, aby każdy wiedział co mam na myśli. Dlatego moim zdaniem główna przyczyna nieśmiałości tkwi w kompleksach (nie dam rady, wyśmieje mnie, jestem za gruby/chudy/niski/wielki, mam pryszcze, zajęczą wargę, itd.). Albo należy się ich wyzbyć i zaakceptować się takiego jakim się jest (co jest cholernie trudne, a czasem wręcz niewykonalne), albo postarać się coś z tym zrobić, aczkolwiek naturę można poprawić jedynie w niewielkim stopniu (no chyba, że ktoś jest forsiaty i stać go na operacje plastyczne).

fras
 Wysłana - 9 lipiec 2007 23:16      [zgłoszenie naruszenia]

ech, jak ktoś wcześniej pisał - nie ma jednego sposobu, a każda sytuacja inna. ale - ogólnie mogę z własnego doświadczenia potwierdzić zdanie przedmówców - chłopak, który za dużo przeprasza i wogóle jest za "tak tak" nie jest traktowany jak mężczyzna.
ale czemu gg ma odpadać? mozna nieźle zbajerować przez gadulca właśnie.

Jodan
 Wysłana - 9 lipiec 2007 23:17      [zgłoszenie naruszenia]

ech, jak ktoś wcześniej pisał - nie ma jednego sposobu, a każda sytuacja inna. ale - ogólnie mogę z własnego doświadczenia potwierdzić zdanie przedmówców - chłopak, który za dużo przeprasza i wogóle jest za "tak tak" nie jest traktowany jak mężczyzna.
ale czemu gg ma odpadać? mozna nieźle ugadać się przez gadulca właśnie. net daje poczucie bezpieczeństwa i łatwiej się otworzyć gdy można nad każdym słowem pomyśleć

[www.jodan.grap.prv.pl]

FILIPPOO
 Wysłana - 13 lipiec 2007 19:56      [zgłoszenie naruszenia]

kurde ja mam tak ze w sumie laski zlewam..czesto lataja za mna..nie pokazuje ze mi zalezy ( bo faktycznie mi nie zalezy) a jak juz poznam jakas na ktorej mi zalezy to.. az tak jej nie olewam..moze nawet troszke pokazuje ze mi zalezy i huy bombki trafia MYSL GLOWA A NIE SERCEM.

"My, serca, umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze...
o chwilach, które mogły być piękne, a nie były...
o skarbach, które mogły być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskiem...."

XXwielkiXX
 Wysłana - 13 lipiec 2007 21:12      [zgłoszenie naruszenia]

MYSLGLOWA A NIE SERCEM.

heh jak jestes omotany to ciezko myslec racjonalnie

Znawca -

el nino
 Wysłana - 13 lipiec 2007 22:53      [zgłoszenie naruszenia]

Myśl głową a nie główką

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 37 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Jak postępować z kobietami - poradnik dla desperata %-)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37