Autor |
"Jak postępować z kobietami - poradnik dla desperata %-)" |
|
hazzr
|
|
|
|
KoKoNeK
|
|
BagOfBones
ja sie nie zgadzam.. myslisz ze jako dziewczyna nie mam kompleksow? otoz mam.. az za wiele jak tweirza inni i nielatwo jest mi ich sie wyzbyc przy kims "obcym" ale zawszse warto probowac;)
|
hazzr
|
|
nie lubie zakompleksionych dziewczyn :) |
 |
|
|
Jodan
|
|
Skoroprzez 22 lata mi się nie udawało, to na odmianę raczej nie ma szans.
jezu. nie obraź się - ale z ciebie bałwan.
poza tym: już w wieku 1 roku próbowałeś szukać panny?
|
|
BagOfBones
|
|
Jodan: Zauważ, że wszelkie rady dotyczące podrywu dają tutaj prawie sami chłopacy, którzy nigdy żadnych problemów z tym nie mieli. Dlatego oni nie rozumieją co może być w tym trudnego. Czy jest tu w ogóle jakaś osoba, która przez bardzo długi czas nigdy nikogo nie miała, a potem w cudowny sposób się przełamała i obecnie podryw nie stanowi dla niej żadnego problemu? Jeżeli tak, to chciałbym wiedzieć co takiego się stało, że tak nagle zmieniła swój sposób myślenia i podejście w tych sprawach.
A tak w ogóle to moja historyjka może okazać się pomocna dla innych, np. ktoś może z niej wyciągnąć jakieś swoje własne wnioski. Moim zdaniem swoją historyjką tylko "wzbogaciłem" ten temat, a nie go zaśmieciłem.
Zmieniony przez - BagOfBones w dniu 2007-07-25 13:32:43 |
 |
|
|
bf_stan
|
|
|
|
Jodan
|
|
już nic
Zmieniony przez - Jodan w dniu 2007-07-25 15:20:32
|
|
osso
|
|
Zauważ, że wszelkie rady dotyczące podrywu dają tutaj prawie sami chłopacy, którzy nigdy żadnych problemów z tym nie mieli. Dlatego oni nie rozumieją co może być w tym trudnego. Czy jest tu w ogóle jakaś osoba, która przez bardzo długi czas nigdy nikogo nie miała
nie jesteś sam - wbrew pozorom zdecydowana wiekszosc ma podobne problemy, jednak stłamiają je w sobie. Ty nalezysz do tych, ktorzy wykonali juz pierwszy krok w celu poprawy 'jakosci' zycia. Zapewniam Cie ze nastepnego kroku juz nie bedzie, bo dowiedziales sie juz o wszystkim na temat 'podrywania' - nie ma schematu, jakiejś stałej, określonej i niezmiennej zasady dzieki ktorej kobiety za tobą zaczęłyby szaleć. Taki złoty środek po prostu nie istnieje. Po tym co napisaleś i w jakim stylu to zrobileś wnioskowac mozna ze jesteś w miare oczytany (czytaj-nie jesteś przygłup). Jestem także przekonany, ze niejednokrotnie byłeś świadkiem sytuacji, w ktorych Twoi mniej inteligentni koledzy/znajomi(pomijając tych trzech o ktorych pisałeś) z udanym rezultatem nawiązywali z dziewczynami znajomości i zachowywali się przy tym bardzo swobodnie. Mimo ze ich wskaźnik IQ jest o wiele niższy niż Twój, to oni a nie Ty zdobywają to, czego ty zdobyć nie potrafisz. Dlaczego tak sie dzieje? Odpowiedź jest prosta:
ONI są PEWNI SIEBIE - TY NIE
W konfrontacji PEWNY SIEBIE DUPEK - SPARALIŻOWANY NIEŚMIAŁOŚCIĄ GENIUSZ RETORYKI bezdyskusyjnie zwyciężyłby ten pierwszy.
|
bf_stan
|
|
|
|
Mistmare
|
|
Ja byłem kiedyś bardzo nieśmiały, antyspołeczny itp. miałem mase kompleksów. Ale zmieniłem się całkowicie |
 |
|