Autor |
"Jak postêpowaæ z kobietami - poradnik dla desperata %-)" |
|
zocha189
|
|
|
|
mati1234p
|
|
Walic to wszystko... Poczekam na taka ktora zasluzy ze mna byc ...
|
|
zocha189
|
|
W koñcu siê taka trafi :) |
 |
|
|
mati1234p
|
|
Jestes bardziej optymistyczna niz ja
|
|
zocha189
|
|
Hmm, bo ja te¿ sobie powtarzam ¿e w koñcu trafi siê taki... |
 |
|
|
mati1234p
|
|
Jest duzo fajnych , za***istych mezczyzn ktorzy chcieliby miec kogos ale wpadki jkaich doznali spowodowaly ze sie zacieli i nie sa tacy chetni starac sie o kobiete ktora moze poraz kolejny go olac... Wydaje mi sie ze prosciej jest dziewczynie znalezc chlopaka niz chlopakowi dziewczyne...
|
|
zocha189
|
|
Nie zgadzam siê z Tob±, ¿e kobiety maj± wiêksze szanse na znalezienie odpowiedniego faceta. S±dze, ¿e szanse mamy jednakowe.
A gdzie s± ci z***bi¶ci faceci? Bo jako¶ nie moge na nich trafic  |
 |
|
|
MoonSp
|
EQUILIBRIUM
|
|
Kto¶ mnie wo³a³?
Zocha poza tym robisz co¶ w tym kierunku, aby poznawaæ nowych ch³opaków ? Czy tylko ¶lêczysz i czekasz, a¿ przyjdzie ten wybranek na z³otym rumaku, z p³aszczem okrywaj±cym jego silnie umiê¶nione plecy, z herbem rodowym na z³otej czapie, odziany w srebrne trzewiki, z kunsztownym okryciem, z przepask±, która okrywa jego faluj±ce w³osy, ustami które mówi± do Ciebie Ty jeste¶ ta jedyna najs³odsza, najmilsza, naj³adniejsza?
Przejmij inicjatywê
Mati mo¿na byæ w zwi±zku i byæ zaanga¿owanym, ale te¿ mieæ trochê do tego dystansu. I po olaniu siê nie za³amywaæ, jak to pisa³ kiedy¶ Kemes0 trzeba mieæ do tego odpowiednie nastawienie. Trzeba staæ silnie na nogach "Id¼ wyprostowanym, po¶ród tych co na kolanach".
Zmieniony przez - MoonSp w dniu 2008-06-20 16:04:30
 |
|
|
zocha189
|
|
No niby staram siê robiæ co¶ w tym kierunku, ale jako¶ kiepsko mi idzie, mo¿e dlatego ¿e ju¿ od d³u¿szego czasu nie mogê siê uporaæ z moj± star± zakichan± mi³o¶ci±.
Jak siê okazuje, zapomnieæ nie jest wcale tak ³atwo
|
 |
|
|
mati1234p
|
|
ano nie
|