Autor |
"Jak postępować z kobietami - poradnik dla desperata %-)" |
|
m cabron
|
|
no co prawda to prawda...
ile kolesi sie poniża i próbuje być z panienką która go nie chce... mówi mu to dosłownie a on nnie dalej swoje...
no ****a w tych czasach nie ma prawdziwych twardych facetów??
.......... |
 |
|
|
arol1983
|
|
Witam, wydaje mi się, że dla wartościowych dziewczyn bardziej liczy się to, jakim się jest człowiekiem, liczy się bardziej dla nich charakter niż wygląd. Co prawda, kobiety mają trochę inne potrzeby niż mężczyźni. Nie trzeba być nie wiadomo kim, aby zaimponować kobiecie, wystarczy być jedynie sobą i nie udawać nikogo innego, kim się nie jest. Takie jest moje zdanie.
|
mati1234p
|
|
że dla wartościowych dziewczyn bardziej liczy się to, jakim się jest człowiekiem
mało jest dzisiaj takich...
|
|
arol1983
|
|
Kiedyś też tak myślałem, że mało jest wartościowych dziewczyn. Czasami szuka się po prostu w nieodpowiednich miejscach, na przykład na dyskotece ciężko jest znaleźć wartościową dziewczynę. Na ulicy jest chyba różnie. W szkole powinny być dziewczyny na poziomie, przynajmniej niektóre. Z pewnością jest dużo fajnych dziewczyn, które myślą podobnie jak my, z tym, że to facet powinien zrobić pierwszy krok. Jak to się zwykło mówić - jak nie poznasz, to się nie przekonasz.
|
Piromanek
|
|
|
|
Piromanek
|
|
Dla KAŻDEJ panny której facetem masz być liczy się to jakim jesteś człowiekiem. Te co szukają sponsorów bo im wygodnie nie pracować też sobie znajdą połówki kiedyś jak poczują upływ czasu.
|
|
sadychor
|
|
Tylko kto będzie chciał przechodzone pudło ze zjechaną psychiką? Chyba nie da się przejść nad dawaniem d za kase/just4fun do normalnego życia... |
 |
|
|
arol1983
|
|
mam przeczucie, że masz rację
|
Piromanek
|
|
|
|
arol1983
|
|
W sumie dres, też człowiek Ja nie rozumiem panienek, którym imponują dresiarze. Nie wiem czym oni im imponują, chyba tylko siłą, być może są z nimi tylko z tego powodu, że czują się przy nich bezpiecznie, bo większość dresiarzy nie potrafi się kulturalnie zachować. To przykre, że studentki się sprzedają, nie wiem czemu tak jest, co jest w tym przyjemnego, aby oddawać swoje ciało różnym facetom, dziwi mnie to, że się tym nie brzydzą, co robią, według mnie jest to obrzydliwe. Przecież jest chyba wiele możliwości znalezienia innej, porządniejszej pracy, niż prostytucja.