FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 129319 razy ¬

ROZRYWKA | Miłość
Jak postępować z kobietami - poradnik dla desperata %-) 
[powiadom znajomego]    
Autor "Jak postępować z kobietami - poradnik dla desperata %-)"   

tuwimm
 Wysłana - 10 listopad 2009 15:45      [zgłoszenie naruszenia]

sorry nie weszło

68beton
 Wysłana - 18 grudzień 2009 04:56      [zgłoszenie naruszenia]

kuba84 to proste. Jak chcesz zeby kobieta nawet po dlugim czasie interesowala to po prostu badz zawsze taki jak wtedy gdy sie toba zainteresowala. Zawsze. I prosze nie zmieniaj sie,wiekszosc dziewczyn chce by chlopak sie zmienil, a gdy sie zmieniaja to sie po prostu nudzą.

71830
 Wysłana - 19 grudzień 2009 11:20      [zgłoszenie naruszenia]

Podpisuję się pod pytaniem kuby84.
Z "zarywaniem" nie mam problemów.
Ale znajomości zazwyczaj kończą się po 1-2 tygodniach.
Na początku ładnie pięknie, kilka godzin rozmów potem jeszcze na GG.
A po pewnym czasie spadek zainteresowania i kapota jak zawsze....

plusio2
 Wysłana - 19 grudzień 2009 17:27      [zgłoszenie naruszenia]

Kumpel tez tak ma. Powodzenie ma duze,ale jego zwiazki trwają krótko. Jest po prostu zbyt mily, daje sie sterowac przez kobiety, robi wszystko to co one chcą. Myśli ze jak bedzie taki dobry dla niej to go pokocha. Błedne myślenie.

71830
 Wysłana - 20 grudzień 2009 08:28      [zgłoszenie naruszenia]

Plusio sam zobacz że wszystko co zrobisz i tak będzie zle :D.
Chyba najlepiej się tym nie przejmować :D

morandi
 Wysłana - 21 grudzień 2009 21:25      [zgłoszenie naruszenia]

Searme "Natomiast dziewczyny brzydsze są z reguły bardziej zdesperowane w poszukiwaniach partnera, stąd uderzają same. Po prostu jak masz wybór to trochę rozleniwia"

to jest skrót wszystkiego łącznie z wyrywaniem... jak masz morde jak niewypał nie licz na modeleczke a rozjeżyj się za swoimi możliwościami

huj

plusio2
 Wysłana - 21 grudzień 2009 23:09      [zgłoszenie naruszenia]

nie zgadzam sie morandi. Wcale taki nie jest. Nie widujesz, bo ja dośc czesto, chlopakow o naprawde przecietnej urodzie z super laskami? Dla kobiet wyglad nie jest najwazniejszy. Chyba ze szukasz takiej co tak sądzi. No cóż. Masz wybór. Ja nie jestem ladny,chudy,lysy a na moją panne kazdy sie slini i wszycy mi mowia ze jest za***ista

chemistry
 Wysłana - 4 marzec 2010 17:49      [zgłoszenie naruszenia]

Dlaczego laska która jest chociaż odrobine bardziej pociągająca od spłuczki klozetowej ma adoratorów z każdej strony, natomiast facet najczęsciej musi sie starać ?

Bojan287
 Wysłana - 29 marzec 2010 11:10      [zgłoszenie naruszenia]

plusio2 ma rację. To najczęściej my zwracamy uwagę na wygląd, z kobietami jest trochę inaczej. One szukają w mężczyznach czegoś innego, każda podświadomie myśli o swoim facecie jako ojcu jej dzieci i pod takim katem jesteśmy najczęściej rozpatrywaniu, czy będziemy dbali o rodzinę, zarabiali itd. Dlatego właśnie przecięty faceci maja nie raz za***iste laski. Wystarczy, że masz czyste uprasowane ubrania,jesteś czysty (zwłaszcza dłonie).

wódzszczot
 Wysłana - 23 kwiecień 2010 23:45      [zgłoszenie naruszenia]

czasmi rozkminiam takie sprawy: a wiec jestem po pierwszym spotkaniu, wydaje mi sie że zainteresowałem swoja osobą dziewczyne no i do tego momentui mam wrażenie że teraz wszystko juz bedzie z górki, ale po jakims czasie często zauważam że laski odpjerdalaja jakies krzywe jazdy typu wywoływanie zazdrosci, ograniczenie z ich strony kontaktu, jakies małe kłamstewka - na kilka poznanych dziewczyn wszystkie własciwie zachowywały sie tak samo - czyli najpierw syngałki, smsy, na spotkaniach znaczce gesty, czasem słowa ale po kilku juz widzeniach jest coraz mniej tego wszystkiego + te cechy o których pisałem wyżej. Łapie sie potem na tym że to mi zaczyna bardziej zależeć. Ale ok - jestem przeciez SS i olewka mode_on, ale wtedy (nie zawsze) jest taka sytuacja, że ja sie nie odzywam i panna tez no i co w takim wypadku? Nie zależy? Może. Ale co jesli na wczesniejszych spotkaniach wszystko było dobrze, nie strzeliliśmy gafy, podobamy sie dziewczynie i wiemy ze taka opcja nie wchodzi w gre? Co jesli panna tez gra SS ??

Troche poyebane to moje rozkiminy, ale nie potrafie zrozumiec kobiet.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 37 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Jak postępować z kobietami - poradnik dla desperata %-)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37